“Sakallı bebek” ölü doğdu!..

Türk medyasının sicili asparagas haberlerle maluldür… Velakin bu illet dün olduğu gibi bugün de bazılarınca sermaye yapılmaktadır.

Yarınlar için de bu tehlikenin kaçınılmaz olduğu görülmektedir… Yazıklar olsun!
 
 
Kemal Kılıçdaroğlu memuriyetten emekli olup CHP saflarına katıldıktan sonra ısrarla şu yöntemi uyguladı: Altı hiçbir zaman doldurulmayan, daha doğrusu doldurulamayan iddia ve ithamlarla, karşı yelpazede yer alan politikacıları baskı altına almak, yıpratmak ve şayet başarabilirse saf dışı bırakmak… Siyaseti biraz olsun takip edenler, Kılıçdaroğlu’nun bu tarz çıkışlarla, CHP içinde hızla sivrilmeye başladığını hemen hatırlayacaktır. Mesela Melih Gökçek’e karşı ileri sürdüğü iddialar, mesela merhum Dengir Mir Mehmet Fırat’a karşı köpürttüğü ithamlar… Televizyonlarda, bununla ilgili olarak yapılan karşılıklı tartışmalarda, Kılıçdaroğlu bir kere dahi iddialarını ispatlayamadı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatan kurtarmak… Dümen çevirmek!.. 23 Mart 2024 | 4 Okunma Dünyanın taşıyamayacağı vicdani yük… 30 Ocak 2024 | 8 Okunma Blinken dördüncü defa turlarken… 06 Ocak 2024 | 110 Okunma İsrail savaşı yaymakta kararlı!.. 04 Ocak 2024 | 150 Okunma 2024 de iyi başlamadı!.. 02 Ocak 2024 | 107 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar