Yasemin Sakallıoğlu: Bu ülkenin en komik kadınlarından biri olmak için devamlı çalışacağım

Fotoğraflar: İbrahim YurtbayInstagram’da üç milyon 200 bin kişi tarafından takip ediliyor. Stand-up gösterisinin biletleri çıkar çıkmaz tükeniyor. Şimdi de senaryosunu yazdığı ve başrolünde...

Fotoğraflar: İbrahim Yurtbay

Instagram’da üç milyon 200 bin kişi tarafından takip ediliyor. Stand-up gösterisinin biletleri çıkar çıkmaz tükeniyor. Şimdi de senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı ‘Zengo’ filmiyle Şahan Gökbakar yönetmenliğinde beyaz perdeye adım atıyor.

Annesiyle yaşadığı diyalogları Karadeniz ağzıyla anlattığı videoyla altı yıl önce hızlı bir giriş yaptı sosyal medyaya sonra da yükselişi hiç durmadı. Karşınızda yüzbinlerce kişiyi kahkahalarla güldüren Türkiye’nin yeni ‘komik kadın’ı Yasemin Sakallıoğlu!

Şeyma Subaşı’ndan bile fazla Instagram takipçin var! Tanımayanlar için anlatır mısın kimsin sen? 

Ben Yasemin Sakallıoğlu. Üç kardeşin en küçüğü olarak 1988’de İstanbul’da doğdum. Bebekken Rize’ye gönderildim ve 6 yaşına kadar orada yaşadım. Sonra yeniden İstanbul’a gönderildim. Düz liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başladım. İlk videomla tanınınca kendimi eksik hissedip konservatuara girdim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
21 Eylül Dünya Alzheimer Günü: HATIRLADIN MI? 19 Eylül 2021 | 175 Okunma Cem Mumcu: Yatakta iki kişi görünür ama yatak dünyanın en kalabalık yeridir 14 Ağustos 2021 | 726 Okunma Flu TV'nin kurucusu İlker Canikligil: Artık herkesin cebinde bir stüdyo var. YouTube'da para değil, içerik önemli 26 Aralık 2020 | 319 Okunma Burcu Budak Albayrak: Herkesin bir Homeopati olmalı 15 Kasım 2020 | 275 Okunma Aytuğ Akdoğan: Çok antipatik bir adam olduğumu düşünebilirsiniz, sorun yok 07 Kasım 2020 | 693 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar