Tuna Kiremitçi: Geldiğim gezegeni artık zar zor hatırlıyorum, belki gelecekten gelmişimdir

Hep derler ya, “Bu da geçer ya hu” Elbette bugünler de geçecek. Peki, nasıl anımsayacağız bu dönemi?

 Videolar geliyor, insanlar başkaları da hastalansın diye virüslü mendillerini tanımadıkları kişilerin çantasına atıyorlar, asansöre binip tükürüklerini tuşlara sürüyorlar. Anlam vermek çok güç. Tuna Kiremitçi diyor ki, “Gerçek insan daha doğmadı. O, henüz tanışmadığımız bir anne tarafından doğurulacak. Bugün yaşadığımız dehşet, dram ve trajediler aslında onun doğum sancıları...” ‘İnsanlığın Öldüğünü Duydum’ adında üç şarkılık bir EP yayınlayan Tuna Kiremitçi ile buluştuk.

‘İz kalmadan’ isimli şarkı sanki bugünleri anlatıyor gibi...

Ne yalan söyleyeyim, böyle bir şarkı yazacağım aklıma gelmezdi. Yayınlandığı gün dünyanın bu halde olacağını da bilemezdim. Elimde sadece tamamlayamadığım bir şarkının nakaratı vardı. Geçen yaz bir dostuma tiroit kanseri teşhisi kondu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
21 Eylül Dünya Alzheimer Günü: HATIRLADIN MI? 19 Eylül 2021 | 177 Okunma Cem Mumcu: Yatakta iki kişi görünür ama yatak dünyanın en kalabalık yeridir 14 Ağustos 2021 | 729 Okunma Flu TV'nin kurucusu İlker Canikligil: Artık herkesin cebinde bir stüdyo var. YouTube'da para değil, içerik önemli 26 Aralık 2020 | 324 Okunma Burcu Budak Albayrak: Herkesin bir Homeopati olmalı 15 Kasım 2020 | 277 Okunma Aytuğ Akdoğan: Çok antipatik bir adam olduğumu düşünebilirsiniz, sorun yok 07 Kasım 2020 | 700 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar