Sanat giyer miydiniz?

19 Şubat'ta Milano Fashion Weeek’de yeni koleksiyonlarını sergileyen ve sıra dışı şovlarıyla adından söz ettiren Türk moda sanatçısı Başak Cankeş’le buluştuk.Milano Moda Haftası’nda...

19 Şubat'ta Milano Fashion Weeek’de yeni koleksiyonlarını sergileyen ve sıra dışı şovlarıyla adından söz ettiren Türk moda sanatçısı Başak Cankeş’le buluştuk.

Milano Moda Haftası’nda yer aldın, tebrikler. Seni tanıyalım.

Moda tasarımcısı olarak anılsam da aslında ‘giyilebilir sanat’ alanında çalışıyorum. Her koleksiyonum için kendi yazdığım senaryoları sahneye koymak üzere kıyafetler ve desenler üretiyorum.

Yolun Milano Moda Haftası’yla nasıl buluştu?

Sevgili Serra Arıkök’den aldığım bir telefon ile başladı her şey. Milano Moda Haftası’nda defile yapmak için bir marka önerisi istenmiş ve kendisi de beni önermiş. Sonrasında Milan Fashion Club ile işbirliğimiz başladı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
21 Eylül Dünya Alzheimer Günü: HATIRLADIN MI? 19 Eylül 2021 | 175 Okunma Cem Mumcu: Yatakta iki kişi görünür ama yatak dünyanın en kalabalık yeridir 14 Ağustos 2021 | 726 Okunma Flu TV'nin kurucusu İlker Canikligil: Artık herkesin cebinde bir stüdyo var. YouTube'da para değil, içerik önemli 26 Aralık 2020 | 319 Okunma Burcu Budak Albayrak: Herkesin bir Homeopati olmalı 15 Kasım 2020 | 275 Okunma Aytuğ Akdoğan: Çok antipatik bir adam olduğumu düşünebilirsiniz, sorun yok 07 Kasım 2020 | 693 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar