Piraye Erdoğan: Sihir geçicidir gerçeği bulmayı başaranlar ise sonsuza dek kurtulur

‘Seyir’ bir roman gibi değil de hayatı doğru kullanma rehberi gibi. O yüzden bu 348 sayfayı bir direksiyon dersi olarak gördüm. Bir sürücü adayı misali hayatımın direksiyon koltuğuna oturdum ve yanımdaki koltuğa da Piraye Erdoğan’ın satırlarını koydum.

 Çünkü direksiyona araba kullanmayı bilmeden geçerseniz ne oluyorsa, hayatın kurallarını idrak etmeden yaşamaya çalışırken aynı şey oluyor.

Her tarafımız her gün yara bere içinde kalıyor, başımıza hep aynı şeyler geliyor, karşımıza hep aynı tür insanlar çıkıp duruyor. Zannediyoruz ki hayat böyle bir şey… Hiç değil! Piraye Erdoğan’ın sihirli bir yöntemi yok; o, gayet net ve mantıklı şekilde neden en yüksek potansiyelimize ulaşamadığımızı açıklıyor. Doğru yaşamak, enerjiyi, sağlık ve başarıyı kendimize çekmek için ne yapmamız gerektiğini anlatıyor. Uzun bir yolculuğa çıkmaya hazır olanlar ‘Seyir’e bekleniyor.

Etrafta bu kadar çok depresif, enerjisiz ve sinirli insan olması olağan mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
21 Eylül Dünya Alzheimer Günü: HATIRLADIN MI? 19 Eylül 2021 | 175 Okunma Cem Mumcu: Yatakta iki kişi görünür ama yatak dünyanın en kalabalık yeridir 14 Ağustos 2021 | 726 Okunma Flu TV'nin kurucusu İlker Canikligil: Artık herkesin cebinde bir stüdyo var. YouTube'da para değil, içerik önemli 26 Aralık 2020 | 319 Okunma Burcu Budak Albayrak: Herkesin bir Homeopati olmalı 15 Kasım 2020 | 275 Okunma Aytuğ Akdoğan: Çok antipatik bir adam olduğumu düşünebilirsiniz, sorun yok 07 Kasım 2020 | 693 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar