İki yüzlü bir adam: Ferhat Albayrak

İskoç yazar Robert Louis Stevenson'ın yazdığı Dr. Jekyll ve Mr. Hyde adlı kısa romanı duymayanınız yoktur. Roman, insan ruhundaki iki farklı kişiliğin çatışmasını anlatır. Ferhat Albayrak da...

İskoç yazar Robert Louis Stevenson'ın yazdığı Dr. Jekyll ve Mr. Hyde adlı kısa romanı duymayanınız yoktur. Roman, insan ruhundaki iki farklı kişiliğin çatışmasını anlatır. Ferhat Albayrak da zıt görünen iki farklı yaşamı tek hayatta birleştirmiş biri. Gündüzlerini lüks otomobiller, takım elbiseler ve ciddiyet içinde geçiriyor. Geceleri ise DJ setinin başında, disko ışıklarının altında, onu izleyenleri kendinden geçirerek günü noktalıyor.

Bu kadar da değil, o aynı zamanda bir girişimci. Ultra lüks spor araçlar satan bir şirketin genel müdürlüğünden ayrılıp otomobiller için bir ‘yemeksepeti’ kurmaya karar vermiş. Bu şu demek, nasıl yemeklerimizi ve kıyafetlerimizi internetten alıyorsak arabaları da artık internetten alacağız! Otomobil almak istediğinizde bu siteye gireceksiniz, beğendiğiniz arabayı bulunduğunuz yere test sürüşü için çağıracaksınız ve her şey yolunda giderse anahtarınızı teslim alacaksınız. Yeni otomobilinizi güle güle kullanın.

Karşınızda ilginç hayatı ve yeni projeleriyle Ferhat Albayrak…

İstanbul elektronik müzik piyasasının önemli DJ’lerindensiniz, Türkiye’nin ilk uluslararası elektronik müzik şirketi Jeton Records’un kurucususunuz, iflah olmaz bir otomobil tutkunu, başarılı bir iş adamı, aynı zamanda prodüktör, girişimci, baba ve kocasınız! Ben sayarken yoruldum, bu nasıl bir yaşama tutkusu!

Evet, tutkulu bir insanım. Bu da küçüklüğümden geliyor. Babam sayesinde küçük yaşlarda otomobillere merak saldım. Babam bankacıydı ama otomobil tutkusu çok büyüktü. Hayatım boyunca her şeyi ezberlemeye çalıştım, hafızamı eğittim. Okuduğum hiçbir şeyi unutmuyorum. Özellikler otomobille ilgili olanları... 17 yaşındayken Auto Show dergisi çıkmaya başlamıştı. Dergide Türkiye’ye Ferrari distribütörlüğü geleceğine dair bir haber okudum. Kafayı yedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
21 Eylül Dünya Alzheimer Günü: HATIRLADIN MI? 19 Eylül 2021 | 177 Okunma Cem Mumcu: Yatakta iki kişi görünür ama yatak dünyanın en kalabalık yeridir 14 Ağustos 2021 | 729 Okunma Flu TV'nin kurucusu İlker Canikligil: Artık herkesin cebinde bir stüdyo var. YouTube'da para değil, içerik önemli 26 Aralık 2020 | 324 Okunma Burcu Budak Albayrak: Herkesin bir Homeopati olmalı 15 Kasım 2020 | 277 Okunma Aytuğ Akdoğan: Çok antipatik bir adam olduğumu düşünebilirsiniz, sorun yok 07 Kasım 2020 | 701 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar