Toplu devlet ayini

Yenikapı’da kimler vardı? Casusluk cemaatinin yakınları ile gizli gizli görüşmeler yapan genel başkanı, yine aynı cemaatin kurguladığı kaset oyunu ile görevden uzaklaştırılması üzerine;...

Yenikapı’da kimler vardı? 
Casusluk cemaatinin yakınları ile gizli gizli görüşmeler yapan genel başkanı, yine aynı cemaatin kurguladığı kaset oyunu ile görevden uzaklaştırılması üzerine; Cumhuriyet’i kurmuş partisini, “yeni”leyeceğini söyleyerek siyasi İslamcılar, cemaatçiler, Kürtçüler ve ülkücüler dahil hep partili olmayanlara açmış olan Kemal Kılıçdaroğlu
Casusluk cemaatinin oyununa gelmiş milletvekillerini tasfiye eden Devlet Bahçeli
Çevresi ve sorumlu olduğu ordu, casus cemaatinin müritleri tarafından sarılmasına ve de darbe yapılacağının kendisine bildirilmesine karşın hiçbir önlem almayıp cemaate teslim olan Genelkurmay Başkanı. 
Casusluk cemaatinin uyduruk davalarının savcısı olduğunu ilan etmiş olan Recep Tayyip Erdoğan
Yenikapı’da ne oldu? 
Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve diğerleri; “birlik ve bütünlük” ninnisi ile avunurken… 
“Başkomutan” çığlıkları arasında Recep Tayyip Erdoğan, geleceğe dönük tek adam hedefini bir toplu “devlet ayini”ne dönüştürdü.

İhvan oradaydı 
Yenikapı’daki mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Bakanıİsmail Kahraman’ın topluluğu nasıl selamladığına dikkat ettiniz mi? 
Her ikisi de, el sallıyormuş gibi gösterip başparmaklarını avuç içine kıvırarak “rabia” işareti yaptılar.

Devrim muhafızları geliyor 
Askeri liseler kapandı. Yerine imam hatipler dahil tüm liselerden Harp Okulu’na öğrenci alınacak. 
Şu andaki eğitim sistemi molla yetiştirmek üzerine yeniden yapılandırıldığına göre, ordu, bir cemaatten kurtulup cemaatler, tarikatlar koalisyonuna dönüşecek. 
TSK’nin emir-komuta zincirinin bozularak, siyasileştirilmesi de cabası. 
Türkiye Emekli Subaylar Derneği, bunun sonunun nereye gideceğini şöyle özetliyor: 
“Kuvvet komutanlıklarının Milli Savunma Bakanı’na bağlanmış olması ve Milli Savunma bakanı, başbakan veya cumhurbaşkanının doğrudan ast kademelere emir verme düşüncesi, tüm dünya askerlik tarihi bakımından en önemli harp prensibi olan ‘emir komuta birliğini’ ortadan kaldırmıştır. Bu durum milli güvenliğimizi ciddi şekilde tehlikeye düşürecek sonuçlar doğurabilir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halk birliğini sağladı, artık oyun yok 20 Nisan 2024 | 86 Okunma Bölgedeki şiddet sarmalı 13 Nisan 2024 | 57 Okunma Şamar örnekleri 06 Nisan 2024 | 98 Okunma CHP ulusal birliği sağladı, saray çöktü 01 Nisan 2024 | 427 Okunma Ense Tıraşını Göreceğiz 30 Mart 2024 | 179 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar