THK de çürütüldü

Türk Hava Kurumu (THK) da son yıllarda tüm Atatürk ve Cumhuriyet kurumlarına yöneltilen içten ve dıştan çürütme harekâtından payını aldı. İşlevini sürdüreceği yerde...

Türk Hava Kurumu (THK) da son yıllarda tüm Atatürk ve Cumhuriyet kurumlarına yöneltilen içten ve dıştan çürütme harekâtından payını aldı. İşlevini sürdüreceği yerde arpalık konumuna getirildi. Eski başkanı Osman Yıldırım, çeşitli savlarla tutuklu. 
THK yönetimindeki bitkinlik, kurumun öncelikli görevlerini aksatmasına neden oluyor.
Örneğin, İzmir Selçuk’ta paraşütçülüğe gönül vermişlerin kullandığı bir atlayış merkezi var. Ancak THK, 2 yıldır bu atlayış merkezine uçak sağlamadığı için paraşütçülük Türkiye’de yapılamaz oldu. Paraşütçülük ile uğraşmak isteyen gençler artık THK’ye başvurmuyor. Başta Rusya olmak üzere yurtdışına gidiyorlar. 
Milli takımın seçildiği Paraşüt Okulu personelinin atlayış yapma olanağı kalmadı. Eğitim almıyorlar, maaşlarına da zam yapılmıyor. 
Sonuç olarak, bir Atatürk kurumu daha göz göre göre batırılmış durumda!

Haşim Kılıç’a armağan 
Anayasa Mahkemesi’nin kuruluşundan bu yana başkanlık yapmış üyelerin içinden en şanslısı ve değer verileni Haşim Kılıç olsa gerek. 
Bu saptamayı, Anayasa Mahkemesi Yayınları arasından yeni yayımlanan ve tuğla kalınlığında iki ciltlik, yaklaşık 1900 sayfalık “İnsan Onuru İçin Anayasa Mahkemesi’nde 25 Yıl- Haşim Kılıç’a Armağan” adını taşıyan kitaba bakarak söylüyoruz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aman, Beni Bırakma... 23 Mart 2024 | 70 Okunma Özgür Özel’in Dikkatine! 16 Mart 2024 | 281 Okunma Yerel Seçimlere Doğru Anadolu 09 Mart 2024 | 169 Okunma Yaşama Sevincimizi Yok Edemezler 02 Mart 2024 | 49 Okunma Kötülüğün Sorumluları 24 Şubat 2024 | 43 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar