Muzır İşler

Önce, yazarları hedef gösteren, ana muhalefet partisi genel başkanının asılmasını bile önerebilen yandaş propaganda araçları devreye girdi. Bir yayınevinden çıkan “Erkek Çocuk Hakları...

Önce, yazarları hedef gösteren, ana muhalefet partisi genel başkanının asılmasını bile önerebilen yandaş propaganda araçları devreye girdi. Bir yayınevinden çıkan “Erkek Çocuk Hakları Bildirgesi” ve “Kız Çocuk Hakları Bildirgesi” adlı iki kitabın, çocuklara “fıtrata aykırı” önerilerde bulunduğu gerekçesiyle sapkınlık yaptığını ileri sürdüler.
Neymiş?
Kitaplarda, kızların kısa saçları, erkeklerin de uzun saçları olabileceği yazılıyormuş, çocukların erkek ya da kız arkadaş sevebilecekleri dillendiriliyormuş.
“İhbar”ı değerlendiren Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı’nın belirlediği beş birim amirinden oluşan “Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu” ivedilikle toplanmış, kitapların “18 yaşından küçüklerin maneviyatı üzerinde muzır tesir yapacak nitelikte olduğuna” karar vermiş!
Siz bu “muzırcı”ların; soluk benizli, gözleri çukura kaçmış, sakallı, sarıklı gözü dönmüşlerin kurslarda, tarikat evlerinde, cemaat yuvalarında küçücük erkek ve kız çocuklarına yaptıkları sapkınlıklar konusunda en ufak bir girişimde bulunduklarını duydunuz mu hiç?
Ya da aklı fikri sapkınlıkta, çocuk istismarında, kadın düşmanlığında olanları; burunlarını onun bunun özel yaşamına sokmayı alışkanlık edinmişleri soruşturduğuna tanık oldunuz mu hiç?
Fıtratı muzırı mazur görmek, bağışlamak, üstünü kapatmak olanlar mı terbiye edecek çocuklarımızı?
Gerçekten çok bıktırıcı, bunaltıcı bir ortamdayız.
Bundan sıyrılmak elimizde ve başaracağız. Derin Çatlak

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgedeki şiddet sarmalı 13 Nisan 2024 | 57 Okunma Şamar örnekleri 06 Nisan 2024 | 97 Okunma CHP ulusal birliği sağladı, saray çöktü 01 Nisan 2024 | 427 Okunma Ense Tıraşını Göreceğiz 30 Mart 2024 | 179 Okunma Aman, Beni Bırakma... 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar