Konstantinopolcü

İstanbul’u Konstanti­nopol gibi görmek is­teyenler varmış… Bu lafı söyleyen­ler, iktidara geldiklerin­den bu yana halk ön­deri Atatürk, devrimci kadrosu ve onların kur­dukları Cumhuriyet ile didişip durdular...

Çürü­müş bir hanedanlığı öv­düler. Abdülhamit’in, Vahdettin’in ruhuna rahmet okudular.
İstanbul’un işgali­ne göz yuman işbirlik­çi Damat Ferit’in Hür­riyet ve İtilaf Partisi ile Mustafa Kemal ve arka­daşlarını “cinayet şebekesi” diye tanımlayan İngi­liz Muhipleri Cemiyeti yandaşlarının imzaladığı Sevr Antlaşması’nı yırtan Lozan Antlaşması’nı yerden ye­re vurdular.
İstanbul’u kurtaranları “iki ayyaş” diye tanımladılar…
Şimdi söyler misiniz lütfen: Kimmiş Konstantino­polcü? Havuz Dolsun Diye
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) seçimi, as­lında nasıl bir düzen içinde yaşadığımızın belirgin kanıtlarından biri oldu.
CHP Spor Kurulu Başkanı Yıldırım Kaya’nın yap­tığı yoruma göre, Türkiye Futbol Federasyonu, baş­kan ve yönetimini delegeler seçmedi. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bütün federas­yonlarda yaptığı gibi, TFF yönetimini de kendisi ata­dı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halk birliğini sağladı, artık oyun yok 20 Nisan 2024 | 86 Okunma Bölgedeki şiddet sarmalı 13 Nisan 2024 | 57 Okunma Şamar örnekleri 06 Nisan 2024 | 98 Okunma CHP ulusal birliği sağladı, saray çöktü 01 Nisan 2024 | 427 Okunma Ense Tıraşını Göreceğiz 30 Mart 2024 | 179 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar