Donuyoruz

İçişleri Bakanı, bir şeyler söylüyordu. Yol haritası filan diyordu. Giysilerin standart olduğunu mırıldanıyor, ekipmanlar çok özeldi filan demeye getiriyordu. Anaların devlete emanet ettikleri...

İçişleri Bakanı, bir şeyler söylüyordu.
Yol haritası filan diyordu. Giysilerin standart olduğunu mırıldanıyor, ekipmanlar çok özeldi filan demeye getiriyordu.
Anaların devlete emanet ettikleri çocuklarımızın; yurt haritasında, standart giysiler ve özel ekipmanlar içinde önce elleri, sonra dudakları, en sonunda da kanları donmuştu. Saraylarda, şaşaalı açılışlarda, ejder meyveli smoothie’lerde, aloeveralı kokteyllerde, kayınpederin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisiyiz diye övündüğü ülkede, damadın büyük ve güçlü Türkiye’sinde insanlık donmuştu.
Bundan sonra ne mi olacaktır?
Eski Genelkurmay Başkanı’nın yaptırdığı camiden bir mevlit okuturlar belki.
Ayıplar ve suçlar unutulsun, donsun diye. Cemaate bırakılan devlet arazisi
FETÖ ile aralarından su sızmıyordu, iktidarı paylaşıyorlar, ortaklıkla üleşiyorlardı. Biri Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı, diğeri hür dünyanın hoşgörülü uzlaşma bilgesiydi!
Bozuştular, küsüştüler.
Şimdi Nakşibendi iktidarında, casusluk cemaatinin yerini başkaları dolduruyor.
Duyuyoruz ki, Sağlık Bakanlığı, Menzilcilere ayrılmış. Tarım Bakanlığı’nı da Nurculara özgülemiş olmalılar.
Ziraat Mühendisleri Odası’nın saptamasına göre, Antalya’daki Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün, ithal hibrit tohumlar yerine yerli tohumculuğun gelişmesi için çalışmalarda kullandığı, Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait 60 dönümlük arazi Hamidiye Vakfı’na bırakılmış durumda.
“Tüm tahsil kademelerindeki talebelere hizmet etmek” amacını taşıyan Hamidiye Vakfı’nın etkinlikleri arasında neler mi var?
Bediüzzaman konferansları düzenliyorlar, Şehzade Bilal’in etnospor festivallerine katılıyorlar, “Said Nursi Hazretleri” ile ilgili programlar gerçekleştiriyor, “umum Nur talebelerine” yazılan mektupları duyuruyorlar.
Anlayacağınız, yerli...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aman, Beni Bırakma... 23 Mart 2024 | 70 Okunma Özgür Özel’in Dikkatine! 16 Mart 2024 | 281 Okunma Yerel Seçimlere Doğru Anadolu 09 Mart 2024 | 168 Okunma Yaşama Sevincimizi Yok Edemezler 02 Mart 2024 | 48 Okunma Kötülüğün Sorumluları 24 Şubat 2024 | 43 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar