Atatürkçüler Ayakta

Atatürkçüler Ayakta

Atatürkçü Düşünce Derneği’ni sırtlanıp doğrultusundan hiç ödün vermeden, saygınlıkla ayakta tutan Hüseyin Emre Altınışık, sonbaharda yapılacak genel kurulda büyük bir sorumluluk ve yurtseverlikle yürüttüğü görevini onurla bir başka devrimciye bırakacak.

Bayrağı devralmaya hazırlananlar arasında yer alan Ayhan Yalçınkaya, Anadolu’daki örgütleri gezmeye başlamış bile. Yaklaşık 180 şubeyi ziyaret edip toplantılar düzenlemiş. İzlenimlerini aktardı bize:

“Ortak sıkıntılar, büyük ölçüde iktidarın baskısı ve yaşanan ekonomik sorunlar. Atatürkçüler, insanüstü bir çabayla ADD’yi ayakta tutuyorlar. Hemen her şubedeki arkadaşlarımız, özel yaşamlarından özveride bulunarak derneğin geleceğe aktarılması için çaba harcıyorlar

Neredeyse tüm esnaf ve meslek odalarının bile bir tür iktidarın sivil toplum örgütü haline geldiği ve tarikatların giderek güçlendiği bu dönemde ADD’nin daha önemli işlevler üstlenmesi ve gürbüzleşmesi gerektiği anlaşılıyor. 

...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgedeki şiddet sarmalı 13 Nisan 2024 | 57 Okunma Şamar örnekleri 06 Nisan 2024 | 97 Okunma CHP ulusal birliği sağladı, saray çöktü 01 Nisan 2024 | 427 Okunma Ense Tıraşını Göreceğiz 30 Mart 2024 | 179 Okunma Aman, Beni Bırakma... 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar