Kontenjandan FETÖ döşeme

Geçen hafta bu köşede, casusluk cemaatinin imamının Pensilvanya’da oturduğu evin mobilyalarını Haworth firmasına 310 bin dolar karşılığı değiştirdiğini duyurmuştuk. Aynı firmanın...

Geçen hafta bu köşede, casusluk cemaatinin imamının Pensilvanya’da oturduğu evin mobilyalarını Haworth firmasına 310 bin dolar karşılığı değiştirdiğini duyurmuştuk.
Aynı firmanın Türkiye’de temsilciliğini üstlenen MÜSİAD yöneticisi mobilyacının da, Dışişleri Bakanlığı ve reisçi başkanı ile tanınan Danıştay’ın bürolarını döşediğini aktarmıştık.
Öğrendik ki, dahası varmış:
Haworth firmasının devlet dairelerini döşeyen Türkiye temsilcisi, aynı zamanda büyük bir kentimizin sanayi odasının geçen yıl yapılan seçimlerinde yönetim kuruluna “cemaat kontenjanından” girmiş.
Ayrıca kendisi, şu ünlü 15 Temmuz darbe girişimi öncesi, aynı kentin bir organize sanayi bölgesinde “cemaat” toplantıları düzenlemiş.
Özetle:
AKP iktidarı, Türkiye’de FETÖ ile mücadeleyi hiç hız kesmeden sürdürüyor! Ne mutlu ÇYDD üyesiyim
diyene Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ankara Şubesi’nin güler yüzlü, arı gibi çalışkan başkanı Ayfer Yüksel ve arkadaşları, bir çalışma dönemini daha başarı ile tamamladılar.
Derneğin bugün yapılacak 20. olağan genel kurulunun çalışma raporunu gözden geçirdik:
Çevre biriminden eğitim birimine, kültür biriminden üyelik birimine değin derneğin tüm kadroları, yalnızca başkente özgü değil, ülke çapında etkinlik, kamp, kurultay, sergi, kermes, dinleti, yemek vb. işleri yürütmüşler, tüm zorlukları yenip üstlendikleri sorumluluklardan alınlarının akıyla çıkmışlar.
Yüzlerce kişinin ve üyenin katıldığı toplantılar yapmışlar, yüzlerce öğrenciye erişmişler, gençleri desteklemişler, içlerine katmışlar.
Bülten çıkarmışlar, yayınlar yapmışlar, eğitimevleri açmışlar, dersler vermişler, burs ve konaklama katkıları sağlamışlar.
Küçücük olanakları değerlendiren bir dernek başka daha ne yapabilir ki? Ondan başka ne beklenebilir ki?
ÇYDD Ankara Şubesi, işte böylesi bir yurtseverliğin kalesidir.
Ne mutlu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in Dikkatine! 16 Mart 2024 | 278 Okunma Yerel Seçimlere Doğru Anadolu 09 Mart 2024 | 164 Okunma Yaşama Sevincimizi Yok Edemezler 02 Mart 2024 | 48 Okunma Kötülüğün Sorumluları 24 Şubat 2024 | 42 Okunma Sefalete ve Esarete Karşı 17 Şubat 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar