Medyanın günlüğü

“KizlarSoruyor” platformunun düzenlediği “Bikinili pozların yıldızı kimdir?” anketinde Özge Ulusoy, yüzde 34 oy oranıyla birinci seçildi. Melania Trump, eşi ABD Başkanı Donald Trump’tan boşanmak...

“KizlarSoruyor” platformunun düzenlediği “Bikinili pozların yıldızı kimdir?” anketinde Özge Ulusoy, yüzde 34 oy oranıyla birinci seçildi. Melania Trump, eşi ABD Başkanı Donald Trump’tan boşanmak için gün sayıyor.
5.5 aylık hamile Azra Akın’a, eşi Atakan Koru 30 bin liralık damla pırlanta yüzük aldı.
Seren Serengil’in, Yaşar İpek ile Bodrum’da düzenlediği düğün yemeğine hiçbir ünlü katılmadı.
Gördüğünüz üzere, memlekette her şey yolunda, ekonomi de tıkırında… İş dünyasının günlüğü
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’e göre; genç, enerjik ve yeni bakış açılarına sahip bir kabinemiz var. Yeni kabine son derece büyük bir enerji ve hızla çalışmaya hazır. Bu motivasyon, çok değerli. İyi bir ekonomik program ve kapsamlı bir reform ajandası ile mevcut sorunların üstesinden gelinecek!
TÜSİAD ile ortak açıklama yapan TOBB’ye göre de Türkiye ekonomisinin temelleri sağlam. Hükümetin açıkladığı ekonomik programın hedefleri ve alınmakta olan önlemlerin başarısı için iş dünyası azimle destek olmaya kararlı.
Gördüğünüz üzere, memlekette her şey yolunda, ekonomi de tıkırında… Döviz baronları
Dolardaki ve Avro’daki artıştan kim yararlanıyor?
Döviz baronları…
Kim onlar?
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, onların kimliğini kısaca açıkladı:
“Köprülerde ve otoyollarda döviz cinsinden iş yapanlar… Kamu kuruluşlarına s...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in Dikkatine! 16 Mart 2024 | 277 Okunma Yerel Seçimlere Doğru Anadolu 09 Mart 2024 | 164 Okunma Yaşama Sevincimizi Yok Edemezler 02 Mart 2024 | 48 Okunma Kötülüğün Sorumluları 24 Şubat 2024 | 42 Okunma Sefalete ve Esarete Karşı 17 Şubat 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar