Türkiye yapıyor ABD yıkıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri ülkeden binlerce kilometre uzağa da gönderilse yanı başımızdaki Afrin'de de operasyon yapsa hep aynı: Gittiği yere güvenlik ve merhamet götürüyor.Halk askerimizi binlerce kilometre ötede...

Türk Silahlı Kuvvetleri ülkeden binlerce kilometre uzağa da gönderilse yanı başımızdaki Afrin'de de operasyon yapsa hep aynı: Gittiği yere güvenlik ve merhamet götürüyor.
Halk askerimizi binlerce kilometre ötede Afganistan’da bağrına basmıyor mu? Orada Batılı askerler bile çarşıya çıktıkları zaman Türk askerlerinin kullandığı bröveleri takıp gezmiyorlar mı?

Ama aynı şeyi yine binlerce kilometre öteden gelen Amerikalı askerler için söyleyebilir miyiz? Tabii ki hayır... Onlar sivil halka yaka silktirmiş durumdalar. Silahlı IHA’ları ile Taliban militanlarını öldüreceğiz diye yüzlerce Afganlı sivilin kanına girmediler mi? Ona karşılık Mehmetçik halka sevgi ve merhametle yaklaştı, onların acılarını ve dertlerini paylaştı ve her yerde olduğu gibi el üzerinde tutuldu.

Yine binlerce kilometre uzaktan gelip Irak’ı neredeyse haritadan silen ABD değil mi? Aynı şeyi şimdi PKK’lı teröristlerle Suriye’de yapan ABD değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​TÜRKİYE ÇOK FEDAKÂR, FİLİSTİNLİ FARKINDA MI? 31 Ekim 2023 | 756 Okunma ​İSRAİL HAMAS'IN ELİNDEKİ YENİ İMKANLARDAN ÇEKİNİYOR… 18 Ekim 2023 | 1.418 Okunma İsrail kötü yakalandı, istihbarat fiyaskosu 08 Ekim 2023 | 1.218 Okunma ​PKK-PYD FENA KAŞINDI, ABD İSE KENARA SIKIŞTI 07 Ekim 2023 | 715 Okunma ​DÜNYADA VE YURTTA YEPYENİ BİR TÜRKİYE 02 Ekim 2023 | 219 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar