Son notlar

Nasıl olsa rahat kazanırız düşüncesinin getirdiği rehavet, birçok mağlubiyetin ana sebebidir.Bir arkadaşım anlattı. Cuma günü büyükşehirdeki daire müdürlerinden biriyle bir konuyu...

Nasıl olsa rahat kazanırız düşüncesinin getirdiği rehavet, birçok mağlubiyetin ana sebebidir.

Bir arkadaşım anlattı. Cuma günü büyükşehirdeki daire müdürlerinden biriyle bir konuyu görüşüyorlar. Pazar seçim var. Müdür bey, arkadaşımıza, “pazartesi bir görüşme daha yapalım” diyor. O kadar emin yani.

Bir aydır yakın çevreme şunu diyordum: “AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kaybetme ihtimali hayli yüksek.” Aslında bunu söyleyen ben değildim, sokaktı.

YENİ İSİMLER YETİŞTİRMEK

Yıl tam olarak kaçtı, hatırlayamadım. 1989 olabilir. Refah ve Milliyetçi Çalışma Partisi, Şişli Abide-i Hürriyet parkında ortak Karabağ mitingi düzenlemişti. Kürsüde iki konuşmacı vardı. Biri rahmetli Alparslan Türkeş. Refah Partisi’nin konuşmacı olarak seçtiği isim Mukadder Başeğmez idi. Mukadder Bey’le beraber kürsüye yürüyen iki kişiden biriydim.

Koskoca parti genel başkanının yanına veya karşısına konulan, gencecik bir siyasetçiydi. Hakiki özgüven işte buydu. Peki, şimdi nasıl? Sükût.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kastamonu hakkında 28 Eylül 2019 | 510 Okunma Ölümle ilgili 25 Eylül 2019 | 580 Okunma Son zamanlar 21 Eylül 2019 | 268 Okunma Buradan bakınca 18 Eylül 2019 | 3.021 Okunma Takip mesafesini korumak gerekiyor 14 Eylül 2019 | 389 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar