Kitaplar arasında

Ortak şikâyetlerden biri de budur: Artık okumaktan çok seyretmek ve dinlemek tercih ediliyor.Biz ise hâlâ rahmetli Süheyl Ünver’in durduğu yerdeyiz. Hocanın en sevdikleri, kâğıdı ve kalemi icat edenler ile...

Ortak şikâyetlerden biri de budur: Artık okumaktan çok seyretmek ve dinlemek tercih ediliyor.

Biz ise hâlâ rahmetli Süheyl Ünver’in durduğu yerdeyiz. Hocanın en sevdikleri, kâğıdı ve kalemi icat edenler ile onları iyi kullananlar.

Evet, kalemini iyi kullanan isimleri köşemizde ağırlamayı sürdürüyoruz.

KAYIP KONUŞMACI

Kayıp Konuşmacı, on sekiz yıl sonra ikinci baskıyı yaptı. (Hece Yayınları.) Bunun bize söylediği bir şey var: Kıymetli eserler kaybolmuyor, mutlaka yankısını buluyor. Otuz yedinci sayfada karşılaştığım bu dize, evvela ikinci baskıyı hatırlattı bana. Tebessüm ettim: “Taze ve dokunaklı bir endam olurum yeniden.” Ne güzel.

Faruk Uysal duru şiirler yazıyor. Kendisini hiç görmedim. Konuşma imkânım da olmadı. Şiirlerinden yola çıkarak, onun için şu kelimeyi kullanabilirim: Mutmain.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kastamonu hakkında 28 Eylül 2019 | 511 Okunma Ölümle ilgili 25 Eylül 2019 | 582 Okunma Son zamanlar 21 Eylül 2019 | 268 Okunma Buradan bakınca 18 Eylül 2019 | 3.021 Okunma Takip mesafesini korumak gerekiyor 14 Eylül 2019 | 389 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar