Bir seçim daha

AK Parti’yi destekleyen mütedeyyin, muhafazakâr, milliyetçi kesimde suçluluk psikolojisi oluşturma gayreti içindeler.

Son zamanlarda hız kazanan böyle bir proje var. Her fırsatta ve sistemli bir şekilde siyasilerin, yazarların, kanaat önderlerinin, sözüne itibar edilenlerin paylaşımlarının altına aynı şeyler etiketleniyor: Suç ortağısınız, hepiniz oradaydınız, yargılanacaksınız vs.

Artık en temiz isimlere bile iftira atmaya, saldırmaya başladılar. Hemen burada bir konuya dikkat çekelim: FETÖ hükümlüsü binlerce kişi bir iki yıl içinde tahliye olacak. Çoğunlukla pişmanlık yaşadıkları, mahcubiyet duydukları söylenemez. Darbe teşebbüsüne direnen şahsiyetleri, önünde hiçbir hukukî engel kalmayan şahsiyetsizlerin şerrinden kim koruyacak? Özellikle sosyal medyada. Adalet, haksız olanı cezalandırmak değildir sadece, haklıyı da korumaktır.

15 Temmuz darbe girişimini boşa çıkaranların suçlu, darbecilerin ise mağdur ilan edileceği günleri görebiliriz diye yazmıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kastamonu hakkında 28 Eylül 2019 | 510 Okunma Ölümle ilgili 25 Eylül 2019 | 580 Okunma Son zamanlar 21 Eylül 2019 | 268 Okunma Buradan bakınca 18 Eylül 2019 | 3.021 Okunma Takip mesafesini korumak gerekiyor 14 Eylül 2019 | 389 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar