Bir seçim daha

Ülkemizin önemi ve milletimizin tarih yazma kabiliyeti göz önünde bulundurulursa, bu topraklarda yapılan her seçim hayati değere sahiptir. Yani sadece belediye başkanı ve meclis üyesi seçmiyoruz. Partilerden ziyade zihniyetleri...

Ülkemizin önemi ve milletimizin tarih yazma kabiliyeti göz önünde bulundurulursa, bu topraklarda yapılan her seçim hayati değere sahiptir. Yani sadece belediye başkanı ve meclis üyesi seçmiyoruz. Partilerden ziyade zihniyetleri onaylıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin istikametini tayin ediyoruz.

Serhat şehirlerimizden birinin belediye başkanının darbe gecesine ait görüntüleri yeni ortaya çıktı. Bu acı manzara, zihniyet ve istikamet konusunda her şeyi gözler önüne seriyor. Biz ise Edirne savunması kahramanı Şükrü Paşa ve onun fedakâr arkadaşlarını tutuyoruz. Edirne, Andrinople olmasın diye direndiler, can verdiler.

Çift dilli siyaset güdenler, demokrasi ile darbeciliği birlikte götürmeye çalışanlar, milletin sınıfında kalmaya mahkûmdur. “İntikam siyaseti yapmayacağız” diyenlerle miting meydanlarında “intikam” diye bağıranlar ayrı insanlar değildir. Neyin intikamıdır bu?

Hemen bir ilave: Vatanımızın has evlatlarından Bayburtlu Yusuf kardeşimizle alay eden sözde milliyetçinin bahsi geçen adresle ittifak yapması gayet normaldir.

O buyurgan ses tonunuzla beraber bir kez daha hüsrana uğrayacaksınız.

SESSİZ ÇOĞUNLUK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kastamonu hakkında 28 Eylül 2019 | 509 Okunma Ölümle ilgili 25 Eylül 2019 | 576 Okunma Son zamanlar 21 Eylül 2019 | 268 Okunma Buradan bakınca 18 Eylül 2019 | 3.018 Okunma Takip mesafesini korumak gerekiyor 14 Eylül 2019 | 386 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar