Benzersiz bir dönem

Benzeri olmayan bir seçim süreci yaşıyoruz. Birçok açıdan tarihî günlerin içindeyiz.15 Temmuz gecesi kanlı bir darbe girişimi yaşandı ve ülkemiz ölümden döndü. Sayın Erdoğan...

Benzeri olmayan bir seçim süreci yaşıyoruz. Birçok açıdan tarihî günlerin içindeyiz.

15 Temmuz gecesi kanlı bir darbe girişimi yaşandı ve ülkemiz ölümden döndü. Sayın Erdoğan dışındaki adayların ve partilerin bu konuyla ilgili söylediği bir şey var mı?

Bu köşede aylar evvel uyarı mahiyetinde şunu yazmıştık: Darbeci kitlenin mağdur ve mazlum, vatanseverlerin ise suçlu gibi gösterileceği yeni bir döneme giriyoruz.

İsim vermeye lüzum duymuyoruz. Bazı adayların söylemi, bu gidişata katkı sağlıyor. Sanki gönüllü olmuşlar.

Burada, devlet mesuliyeti ile parti siyaseti arasındaki farkı görüyoruz. İktidar Partisi, oy kaybedeceğini bildiği halde, paralel yapılanmanın üstüne gidiyor. Memleketin selametini önceleyen bu ciddiyeti dikkate almak zorundayız.

Asırlar geçse bile unutulmayacak, daima hatırlanacak bir vak’a yaşadık. Büyük, gizli ve karmaşık bir yapının ihanetini gördük. Hizmet adı altında milleti ve ümmeti hezimete uğratmak isteyen bir topluluğun kara kinine maruz kaldık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kastamonu hakkında 28 Eylül 2019 | 510 Okunma Ölümle ilgili 25 Eylül 2019 | 580 Okunma Son zamanlar 21 Eylül 2019 | 268 Okunma Buradan bakınca 18 Eylül 2019 | 3.021 Okunma Takip mesafesini korumak gerekiyor 14 Eylül 2019 | 389 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar