Televizyon tartışmasını fazla büyütmedik mi?

Sizce de adayların televizyon tartışmasını fazla büyütmedik mi? Millet İttifakı adayı İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Yıldırım hakkındaki kanaatlerimizin seçime birkaç gün kala değişmesini beklemek ne kadar gerçekçi?

Moderatör olarak belirlenen meslektaşımızın yayından önce adaylardan biriyle telefonda, öbürüyle ise yüz yüze görüşmüş olması tuhaf elbette. En azından şık değil. Ama buradan nereye varılabilir?

Programda sorulacak soruların adaylardan birine önceden verilmiş olduğuna dair iddia da aynı derecede tuhaf değil mi?

Bilgi yarışması değil ki bu. Böyle bir yayında taraflara sorulabilecek sorular bellidir zaten. Sürpriz bir soru da çıkmadı üstelik!

Dahası, diyelim ki Moderatör programda soracağı soruları adaylardan birine önceden vermeye karar verdi… Bu işi İstanbul’un göbeğindeki bir otelde o adayla buluşup yüz yüze görüşmeden yapmasının daha makul ve mantıklı yolları yok mu? Whatsapp kullanmıyorlar mı mesela?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’ye verilmiş oy ‘CHP oyu’ mu 18 Nisan 2024 | 751 Okunma ‘İsrail ticareti’ turnusol kâğıdı 13 Nisan 2024 | 399 Okunma Mağdur olan yine iktidar! 11 Nisan 2024 | 358 Okunma Seçimden önce yaka paça, seçimden sonra tekme tokat 09 Nisan 2024 | 525 Okunma AK Parti’nin 22 yılında en büyük kazancımız 06 Nisan 2024 | 659 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar