Yavuz Güney’e, Fatih Batı’ya bir uyarıdır!

Fatih gemisinden sonra Yavuz sondaj gemisi de dün Doğu Akdeniz’e hareket etti. Bu gemiler birer milli mücadele unsurudur. Türk donanmasıdır. Çok büyük bir Akdeniz mücadelesinin parçasıdır...

Onları sadece bir enerji meselesi olarak görmeyin. Bir doğalgaz, bir petrol meselesi görmeyin. Bir Osmanlı donanması, bir Barbaros gemisi, bir Girit savaşı, bir imparatorluğun korunması, bir Türkiye Cumhuriyeti’nin korunması olarak görün.

BİN YILLIK SİYASİ TARİH BUGÜNE TAŞINDI, BİR KAÇ YILA SIKIŞTIRILDI..

Çok büyük bir hesaplaşmanın parçası olarak düşünün. Türkiye’nin tarih dönüştürücü mirasının yeniden harekete geçmesi, bunu yok etmeye dönük çokuluslu cephenin yeniden inşa edilmesi ve uzanabildiğimiz her yerin bu hesaplaşmanın mevzileri haline gelmesi olarak düşünün.

Preveze ve İnebahtı savaşlarının kaderleriyle düşünün. Bugün çevremizde olan her hareketi, yüzlerce yıllık tarih kodlarıyla düşünün. Sanki bin yıllık siyasi tarih bugüne taşındı, birkaç yıla sığdırıldı, öyle bir mücadele olarak düşünün.

ÇANAKKALE’DEN SONRA EN GENİŞ KOALİSYON..PARTİ MESELESİ DEĞİL, TÜRKİYE MESELESİDİR!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar