Türkiye’yi Kıyamet Savaşı’na zorluyorlar

15 Temmuz saldırısı, sadece Gülen ve terör örgütüyle sınırlı değildir. Gülen'in sivil ve askeri bürokraside yıllardır beslenen terör hücreleri, çok daha büyük, küresel...

15 Temmuz saldırısı, sadece Gülen ve terör örgütüyle sınırlı değildir. Gülen'in sivil ve askeri bürokraside yıllardır beslenen terör hücreleri, çok daha büyük, küresel ölçekte bir proje için harekete geçirilmiştir.
Projenin mimarları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı “oyun bozduğu” için hedef almıştır. Onun yokluğunda Türkiye toplumunun kaynaştırıcı, birleştirici gücünün yok olacağını, operasyona açık hale geleceğini bildikleri için önce onu ve kadrolarını bertaraf edip ardından Türkiye'nin parçalanması sürecini başlatmayı planlamışlardır.
PKK yıllardır nasıl bir senaryonun parçasıysa Gülen ve terör örgütü de aynı şekilde bir kart olarak, yıkıcı bir unsur olarak, öldürücü bir silah olarak ülkemize ve milletimize karşı kullanılmıştır.
Sonsuz kaosa teslim etmek
Bu yüzden işin başından beri yaşananların bir “darbe” ile sınırlı olmadığına, bir tür içeriden işgal girişimi olduğuna dikkat çekerken, derin bir endişe ile hareket ediyor, vahim bir Türkiye projesine karşı teyakkuza çağırıyoruz.
Bu proje, “Türkiye'nin Suriyeleştirilmesi” projesidir. Bu proje, Türkiye'nin etnik ve mezhep eksenli kimlik çatışmalarına sürüklenmesi projesidir. Bu proje, bir harita projesidir.
Irak'ın işgali, Suriye'nin sonsuz bir kaosa teslim edilmesi, Yemen'in bölünme aşamasına getirilmesi, S. Arabistan-İran savaşı senaryoları bu büyük projenin ana cepheleridir.
Suriye parçalanmadan Irak parçalanamayacaktır. Türkiye kaosa sürüklenemeden Suriye parçalanamayacaktır. S. Arabistan-İran savaşı başlatılamadan o harita çizilemeyecek, var olan devletler üçe-dörde bölünemeyecek, yeni devletler, şehir devletleri kurulamayacaktır.
Türkiye cephesi ve kıyamet saati!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar