Türkiye elini çabuk tutmalı: Çünkü yakında kızılca kıyamet kopacak…

Türkiye ne yapacaksa elini çabuk tutmak zorunda. Kararlı ve cesur olmak zorunda. Küçük bir erteleme, tereddüt, endişe onu bir daha adım atamayacak hale getirebilir. Önümüzde böyle bir tehlike söz konusudur. Belki de...

Türkiye ne yapacaksa elini çabuk tutmak zorunda. Kararlı ve cesur olmak zorunda. Küçük bir erteleme, tereddüt, endişe onu bir daha adım atamayacak hale getirebilir. Önümüzde böyle bir tehlike söz konusudur. Belki de böyle bir hazırlık söz konusudur..

Suriye ve Irak’ın kuzeyinden kuşatılıyoruz. Bu artık tartışılamaz bir gerçekliktir. Bir an önce, ne tür müdahale yapılacaksa yapılmalı, asla gecikmeye izin verilmemeli, diplomatik manevraların ve içerideki karanlık operasyonların zihin bulandırmasına izin verilmemelidir. Çünkü bugün, acilen gerekli adımları atamazsak bizi adım atamayacak hale getirme ihtimalleri son derece ciddidir.

Biz harekete geçmeden felç etmeye hazırlanıyorlar

Korkum; biz daha ne yapacağımıza karar veremeden ya da harekete geçemeden Türkiye’yi sarsacak felç edecek bir şok dalgasıdır. Böyle bir hazırlığı hissediyorum. Sadece hissetmiyor, böyle bir hazırlığı görüyorum. Dikkatle bakan herkes görecektir.

Bu hep öyle olmuştur. Türkiye ne zaman kendi geleceğine yönelik sağlam kararlar alsa, ne zaman bu yönde adımlar atmaya hazırlansa, daha harekete geçemeden olağanüstü bir durum gerçekleşir. Başkaları daha önce hareket eder ve Türkiye uzunca bir süre kilitlenir, hareket edemez hale getirilir.

15 Temmuz çokuluslu saldırısı gözlerimizi açtı. Tehditlerin gerçek kaynağını gördük. Suriye ve Irak’ın kuzeyinden gelen dalga 15 Temmuz’un devamıdır. Bu da gözlerimizi açtı. Tehdidin yine o kaynaktan geldiğini gördük. Figüranlar ve yöntemler değişti ama hedefleri hiç değişmedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar