-‘Siyasi terörizm’ ve ‘iç işgalci’lik: -İç muhalefet ‘dış tehdit’e dönüştü. -Ekonomik saldırı talimatı yetmedi. Ortada kaldınız..

Yenişafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül 27 Aralık 2021 yazısında yeni ekonomi politikasının olası sonuçlarını ve Türkiye ile ilgili dış güçlerin olası planlarını yazdı ! Karagül : Türkiye bu sıkıntıyı da atlatır, atlatacak. İki yıldır bütün dünyayı vuran ekonomik sıkıntıların içeriye yansımalarından en az hasarla kurtulur, kurtulacak.

Türkiye şiddetli bir ekonomik saldırı ile yüzleşti. Dünyanın geleceğine bakıp, kendi geleceğini güvenceye alacak yapısal tedbirler almasına çok sert karşılık verildi.

Uluslararası finans sistemi ve içerideki muhalefet, el birliği ile Türkiye’ye bir kâbus yaşatmak istedi. Amansız ve çirkin bir saldırı başlattı. Korkuyla, şantajla, yalanla, panik havası estirerek bir siyasi sonuç almaya kalkıştı.

“YENİ FIRSAT YAKALADIK, BU SEFER BAŞARACAĞIZ…”

“Yeni bir fırsat yakaladık” dediler. “Bu sefer başaracağız” dediler. “Milletin ekonomik hassasiyetlerini istismar edersek hiçbir güç bunun karşısında duramaz” dediler.

Milletin imhasını bile göze alan, Türkiye’nin felaketini, çöküşünü göze alan bir saldırıydı bu. Arkasında ne vardı? Türkiye’yi imha ettirecek ölçekte ne tür bir ajanda vardı?

O büyük hedef neydi ki, dışarıdakiler ve içeridekiler bütün silahlarını sahaya sürdü?

Biliyoruz. Hep biliyorduk… Mesele Türkiye’yi durdurmaktı. Dolar ve kur üzerinden ekonomiyi batıracak senaryoyu en çirkef, en alçak şekilde uygulamaya soktular.

ZENGİNLİK BATI’YA AKMALIYDI. BUNU GARANTİLEMEK İSTEDİLER.

Bu sefer durduracaklardı. Bu sefer Erdoğan gidecekti! Bu sefer dolar silahı ile siyasi darbe yapılacaktı.

Var olan talan düzeni devam etmeliydi. Çünkü bu bir vesayetti, büyük bir kazanç kapısıydı, milletin birikimlerini hortumladıkları kesintisiz bir yatırımdı.

Zenginlik Batı’daki kaynaklara akmaya devam etmeliydi. Bu, en acımasız sömürü yöntemiydi. On yıllardır düzen öyle işliyordu.

Türkiye, ekonomide sağlam, kalıcı temeller atmamalıydı. Bu, mutlaka engellenmeliydi. Bu sefer mutlaka durdurulmalıydı! Silahlar etkisizleşiyor, barut tükeniyor, zaman azalıyordu.

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar