Salgının yayılması durdu mu?

Korona (COVID-9) virüsünün ABD’ye girişi geçtiğimiz Kasım ayında tespit edilmiş. Bu konuda yönetime uyarı da yapılmış.

Muhtemelen “yıllık olağan grip” kategorisinde görüldüğü için durum hafife alınmış. ABD belki de bu yüzden, felaketi en ağır yaşayan ülkelerin başında geliyor. İddialar böyle.

Birçok ülkede, özellikle de Avrupa ülkelerinde, benzer durumun söz konusu olduğu, salgının aslında önlemlerden çok önce girdiği, yayıldığı söyleniyor.

Salgının yayılması durdu mu?

Bu iddiaya göre, hastalar grip ve zatürre teşhisi olarak tanımlandı, durum küresel bir salgın olarak görülmedi, en fazla Domuz Gribi gibi algılandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar