PKK ile CHP’yi, Saadet’i, İyi Parti’yi bir araya getiren kim?

Nasıl oluyor da, hiç bir araya gelemeyecek olanları tek çatı altında toplayabiliyorlar? Onları birleştiren irade kimin iradesi, onları kaynaştıran hedef kimin hedefi?Nasıl oluyor da, bugüne kadarki bütün siyasi ilkeleri...

Nasıl oluyor da, hiç bir araya gelemeyecek olanları tek çatı altında toplayabiliyorlar? Onları birleştiren irade kimin iradesi, onları kaynaştıran hedef kimin hedefi?

Nasıl oluyor da, bugüne kadarki bütün siyasi ilkeleri bir kenara itip, siyasi kimlikleri yok sayıp ortak bir amaç etrafında toplanabiliyorlar, yeni bir siyasi amaç ve kimlikle kendilerini tanımlayabiliyorlar?

Nasıl oluyor da, seçmenden bile utanarak, kendilerine dayatılan kişileri gizli gizli aday yapabiliyorlar? Elindeki silahı bu ülkeye doğrultanları, bu ülkenin amaç ve hedeflerine savaş açanları, bu ülkenin meclisini ve insanını bombalayanları, onlarca yıl bu ülkede kan dökenleri ortak ilan edebiliyorlar?

PKK İLE CHP’Yİ SAADET’İ, İYİ PARTİ’Yİ KİM BİR ARAYA GETİRDİ?

Onları kim bir araya getirdi, onlara kim bu adayları dayatıyor, onlara kim siyasi ilkelerini unutturup Türkiye’yi zayıflatma rolü veriyor? Arkada ne tür pazarlıklar döndü, dönüyor?

HDP ile, PKK ile CHP’yi Saadet’i, İyi Parti’yi hangi düşmanlık, neyin düşmanlığı ya da hangi amaç tek cephede topluyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar