Muhammed Bin Selman, Sayın Prens, bu çağrı size: Kudüs’ü işgal edenlerle Kabe’yi koruyamazsınız!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail, Mısır, Suudi Arabistan ve ABD bir “Türkiye karşıtı cephe” kurdu. İran’ı hedef alıyor gibi görünse de, yeni eksenin açıkça konumlandığı...

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail, Mısır, Suudi Arabistan ve ABD bir “Türkiye karşıtı cephe” kurdu. İran’ı hedef alıyor gibi görünse de, yeni eksenin açıkça konumlandığı ülke Türkiye. Temel hedefleri Türkiye’yi durdurmak. Suriye’den coğrafyanın her köşesine, Türkiye’nin elini zayıflatmak, boşa çıkarmak için her türlü yöntemi deniyorlar.

BAE’yi biliriz, derdini biliriz, Muhammed Bin Zaid’in Türkiye’ye karşı terör örgütlerine silah ve finansal destek verdiğini biliriz, 15 Temmuz saldırısının arkasında yer aldığını biliriz, FETÖ ile anlaşmalar yapıp onları paraya boğduğunu biliriz, FETÖ ile İran petrol paraları için nasıl ittifak yaptıklarını biliriz, bu olmayınca da 17-25 Aralık dosyasının açtırıldığını, bu kişinin Türkiye ve Erdoğan düşmanlığının artık hastalık noktasına ulaştığını biliriz.

Yüzyılın hesapları yapılıyor, Arap dünyası talan ediliyor

Ama Suudi Arabistan’a, Veliaht Prens Muhammed Bin Selman’a, Türkiye karşıtı eksende yer alan ve ülkemiz aleyhine ne varsa destekleyen Emir’e açık sözlerimiz var.

Sayın Prens;

Coğrafyamızda yüz yılın hesapları yapılıyor. Birinci Dünya Savaşı’ndan sonraki en büyük istila ve saldırılar deneniyor. Ülkeler parçalanıyor, uydurma tehditler icad ediliyor, buna göre cepheler oluşturuluyor, iç savaşlar çıkartılıyor, Arap toprakları talan ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar