“İnadına Türkiye” diyenler toplanın!

Çöküş dönemindeyken başardılar. Yükseliş döneminde şansları yok!

Zihinlerinizi arındırın. Kalplerinizi temizleyin. Ufkunuzu genişletin. Aklınızı, gücünüzü ve coşkunuzu harekete geçirin.

Küçük hesapların, öfke ve nefretin, bencilliklerin, kişisel hesaplarını Türkiye’den üstün tutanların sizi zehirlemesine izin vermeyin. Sizi boğmasına, gözlerinizi kör etmesine engel olun.

En çok da bize, ülkemize, milletimize, kardeşliğimize sıkılan kurşunları görün, ülkemize ekilen kötülük rüzgârlarına karşı sağlam durun.

Türkiye’yi yalnız bırakmayın

İçeriden ve dışarıdan ortak yürütülen amansız saldırılarla karşı karşıyayız. Aynı karargâhlardan, aynı merkezlerden servis edilen bu ajanda doğrudan Türkiye’yi hedef alıyor. Tarih, coğrafya hesaplaşmasıdır bu.

Böyle bir kavgada, hangi gerekçe ile olursa olsun, Türkiye’yi asla yalnız bırakmayın. Çünkü bu, geçmişin ve geleceğin kavgası. Çünkü bu, yüzyılların mücadelesi. Çünkü bu, dar siyasi ajandalara sıkıştırılabilecek bir şey değil.

Kavgayı onlar başlattı. Korkudan başlattılar İçeride ortaklar buldular

Bu kavgayı biz başlatmadık, onlar başlattı. Onlar bizi zayıflatmak, hareketsiz bırakmak....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar