‘İçeriden işgal’ planı: Size o haritayı çizdirmeyeceğiz!

Türkiye tarihinin en büyük içeriden işgal girişimi şimdilik durdurulmuştur.15 Temmuz, darbe girişimine karşı kitlesel bir tepkinin adı değil, bir işgal harekatına karşı milli direnişin adıdır....

Türkiye tarihinin en büyük içeriden işgal girişimi şimdilik durdurulmuştur.
15 Temmuz, darbe girişimine karşı kitlesel bir tepkinin adı değil, bir işgal harekatına karşı milli direnişin adıdır. Yeni Kurtuluş Savaşı'nın başlangıç tarihidir.
Bu direniş sadece Erdoğan'ı yok etmeye çalışanları değil, sadece iç iktidar yapısını değiştirmeyi amaçlayanları değil, doğrudan Türkiye'ye karşı savaş başlatanları engellemiştir. Siyasi tarihimize de bu yüzden böyle yazılacaktır.
Bu müdahaleyle, yıllardır terörle kontrol altında tuttukları Türkiye'ye karşı, “açık savaş” ilan edilmiştir. Doğrudan saldıramadıkları, doğrudan işgale girişemedikleri bu ülkeyi, kırk yıldır sistem içinde besleyip palazlandırdıkları bir terör örgütü ile içeriden işgale girişmişlerdir.
“Türkiye cephesi” ve açık savaş ilanı
ABD yönetimi doğrudan bu işin içindedir. ABD askerleri ve istihbaratı açık bir şekilde bu içeriden işgalin mimarı ve uygulayıcısıdır. Sadece Gülen ve terör örgütüyle, onların intikam hırsıyla, onların devleti ele geçirme planlarıyla sınırlı değildir.
ABD planın uygulayıcısı, Avrupa ülkeleri de alkışlayıcısı ve destekçisidir. Batı medyası da bu işgal için önceden hazırlanmıştır. Bu yüzden topyekûn demokrasiye savaş açmış, topyekûn bir terör örgütüne arka çıkmışlardır.
ABD'nin teröristleri Türkiye'ye saldırmıştır, saldırmaya da devam edecektir. Çünkü Türkiye cephesi ilk kez bu kadar açık şekilde ilan edilmiş, cephe açılmıştır. Saldırılar devam edecektir.
Artık sadece iki cephe vardır
Türkiye önümüzdeki hafta ve aylarda çok ağır saldırılara maruz bırakılacaktır. İşte bu yüzden 15 Temmuz sadece darbeye direniş değil, yeni Kurtuluş Savaşı'nın başlangıç tarihidir ve son savaş ölümcül olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar