Her saldırı Türkiye'nin gücünü arttırdı, onlar ise çöküşe sürükleniyor

Bugüne kadar hep dışarıdan saldırıları, ülkemize yönelik müdahaleleri, Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya dönük kampanyaları, milletimizi birbirine düşürmeye yönelik...

Bugüne kadar hep dışarıdan saldırıları, ülkemize yönelik müdahaleleri, Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya dönük kampanyaları, milletimizi birbirine düşürmeye yönelik örtülü senaryoları, iç savaş tezlerini, rejim değişikliği projelerini, Türkiye'yi rehin almaya dönük çokuluslu planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibini tasfiye etmeye ve belki binlerce insanı yok etmeye ayarlı uluslararası operasyonları tartıştık.
Tartışmak zorundaydık çünkü çok ağır saldırılara maruz kalıyorduk. Birkaç kez uçurumun kenarından döndük, tarihin en ağır ihanetlerine maruz kaldık, terör örgütlerinin ve FETÖ istihbarat ağının ülkeyi mahvetme senaryolarına direndik. Millet direndi; medya direndi, gençler direndi, siyasetçi direndi, esnaf direndi, güvenlik mensupları direndi.
Biz artık çok daha iddialıyız
Topyekün saldırılarla topyekün mücadele ediyorduk. Edeceğiz de. Biliyoruz ki, bitmedi, bitmeyecek. Yeni dalgalar gelecek, yeni formüller denenecek, belki çok daha karmaşık planlar devreye alınacak, biliyoruz.
Ama biz bu mücadele döneminde inanılmazı başardık. Başardığımız şey sadece o müdahaleleri savuşturmak değildi. Savunma hatlarımızı güçlendirmeyi, kalkanlarımızı sağlama almayı, güçlü bir toplumsal bilinç oluşturmayı, Türkiye'ye sahip çıkmayı, ortak bir gelecek ve güçlü bir Türkiye için yollara düşmeyi, kenetlenmeyi öğrendik.
Vatan kavramını, vatanseverlik kavramını yeniden keşfettik. Anadolu'da yüzlerce yıldır yaşananları yeniden hatırladık. Eskinin sadece üzücü hesaplaşmalarını, acılarını değil iddialarını da bugünlere taşıdık.
Türkiye güçlü olduğu için bu saldırıları boşa çıkardı
Türkiye güçlü olduğu için Gezi olaylarına direndi, hemen bütün Avrupalı istihbarat örgütlerinin yönettiği o sokak terörünü alt etmeyi bildi. Türkiye güçlü olduğu için 17-25 Aralık sürecinin aslında ekonomik bir müdahale olduğunu, yolsuzluk gibi en hassas söylemle pazarlandığını, kamuoyunun bu şekilde ele geçirilip Türkiye'yi iddialarıyla vurmayı hedeflediğini farketti ve bu müdahalenin de üstesinden gelebildi.
Türkiye güçlü olduğu için, milletimiz dünyada ve coğrafyamızda neler döndüğünü anladığı için, yüzyıllara dayanan istilacı aklın yeniden topraklarımıza yöneldiğini kavradığı için 15 Temmuz gibi tarihin en ağır, en alçakça saldırılarını boşa çıkardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar