Fırat’ın Doğu’suna müdahale, Yeni Şafak’a gelen tehditler, ve yakalanan bombalı araçlar: Bu ülkeyi terörle, bu milleti tehditle durduramazsınız!

Türkiye Fırat’ın Doğusu’na operasyona hazırlanırken birileri terör örgütlerini harekete geçiriyor. Operasyon başlamadan terör yöntemlerini devreye alıyor. Türkiye’yi bir kez daha teröre boğmak...

Türkiye Fırat’ın Doğusu’na operasyona hazırlanırken birileri terör örgütlerini harekete geçiriyor. Operasyon başlamadan terör yöntemlerini devreye alıyor. Türkiye’yi bir kez daha teröre boğmak, terörle durdurmak istiyor.

Bugüne kadar bunu hiç başaramadılar; Türkiye’yi korkutup vazgeçiremediler ama yıllarca denedikleri yöntemleri yeniden devreye alıyor, terör koalisyonu üzerinden ülkemize bir kez daha ayar vermeye kalkışıyorlar.

PKK ardı ardına Türkiye içine bombalı araçlar gönderiyor. Hemen her gün bu tür araçlar yakalanıyor, bu amaçla ülke içine gönderilen terör mensupları ele geçiriliyor.

PKK’ları da DEAŞ’ı da, bizimle savaşırken, ABD subayları yönetti

PKK ve DEAŞ mensupları Türkiye’nin operasyonları yaklaştıkça, panik halinde, ülke içinde sansasyonel saldırı girişimlerinde bulunuyor. PKK veya DEAŞ olarak ayırmayın, bölgedeki bütün terör grupları tek bir merkezden yönetiliyor, Suriye’nin kuzeyindeki “terör koridoru”nu başarmak için Türkiye ile savaştırılıyor.

Fırat Kalkanı ve Afrin operasyonundan sonra Münbiç’te her ne kadar “ortak devriye” uygulaması başlamışsa da bundan bir sonuç çıkmayacak. Münbiç’te ABD Türkiye’ye verdiği hiçbir sözü tutmadı, yine tutmayacak. Fırat’ın batısında bugüne kadar yaptığımız operasyonların tamamında ABD silahlarına karşı savaştık, PKK’yı da DEAŞ’ı da bizimle savaşırken ABD subayları yönetiyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar