Fırat’ın doğusuna müdahale: İçeride örtülü muhalefet planı. Basra Körfezi’nde yeni çatışma.. O ‘harita’ için her şey yapılacak!

Suriye savaşı hızla Fırat’ın doğusu savaşına dönüyor, dönecek. Geçtiğimiz hafta boyunca, bu büyük tehlikeye dikkat çeken yazılar yazdık, haberler yaptık. Dikkatler İdlib ve...

Suriye savaşı hızla Fırat’ın doğusu savaşına dönüyor, dönecek. Geçtiğimiz hafta boyunca, bu büyük tehlikeye dikkat çeken yazılar yazdık, haberler yaptık. Dikkatler İdlib ve Münbiç’e çevrilerek Fırat’ın doğusundaki korkunç plan ve harita için “perdeleme” yapıldığına ısrarla vurgu yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

İdlib çözüldü, Münbiç’teki durum tamamen Türkiye’yi oyalamaya dönük bir süreç izliyor. Hem ABD/PKK ve İsrail hem de “içeride bazı çevreler” planlı biçimde Türkiye’nin dikkatlerini başka yönlere çekmeye çalışıyor.

Türkiye bu tuzağa düşürülemeyecek

Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Ülkemizin geleceğini dinamitleyecek büyük tehdidi bütün yönleriyle gözler önüne sermeye, bu yönde kamuoyu bilinci oluşturmaya dönük çabalarımız aralıksız devam edecek. Çünkü bu “harita, garnizon devlet” planı Suriye savaşının asıl sebebidir. Türkiye’ye kurulan en büyük tuzaktır, bir adım sonrası savaşı Türkiye topraklarına taşımadır.

Bu yüzden “intihar anlamına gelse bile” müdahale edilmelidir diyerek, meselenin dar bir terör meselesi olmadığını, bir coğrafya meselesi olduğunu, söz konusu bölgenin bütün ülkeleri parçalayacak en kirli planların ana üssü olacağını söylüyoruz.

Yeni çatışmalar çıkarılacak, Sinsi muhalefet örgütlenecek

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar