CHP, İyi Parti, Saadet ve AK Parti’den ayrılanlar, neden sesiniz çıkmıyor!

Türkiye “meşru müdafaa” hakkını mutlaka kullanmalı.“Bedeli ne olursa olsun”, Fırat’ın Doğusuna, Suriye’nin kuzeyinden çevrelemeye, “Türkiye cephesi” inşa etmeye dönük hazırlıklara bilinen bütün anlam ve yöntemleriyle müdahale etmeli.

Hiçbir bedel, daha sonra buradan göreceğimiz zararın yanına bile yaklaşamaz!

Çünkü bu iş terör meselesi değil. Suriye meselesi olmaktan ise çoktan çıktı. Doğrudan Türkiye meselesi haline geldi.

BU ‘HARİTA’ ÇALIŞMASININ TÜRKİYE AYAĞI DA VAR…

Açık, çok yakın ve çok büyük bir tehdit, bize karşı, ülkemize karşı hazırlanıyor. Bu bir milli güvenlik meselesidir artık. Bir harita çalışması, bir geleceğin Türkiye’sini biçimlendirme planlamasıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum