Erken uyarı: NATO güney sınırlarımızı aşındırıyor!

Türkiye'nin güney sınırları aşındırılıyor! NATO üzerinden aşındırılıyor, ABD'nin Suriye'deki askeri birimleri üzerinden aşındırılıyor.Daha önce sınır boyunca konumlanan...

Türkiye'nin güney sınırları aşındırılıyor! NATO üzerinden aşındırılıyor, ABD'nin Suriye'deki askeri birimleri üzerinden aşındırılıyor.



Daha önce sınır boyunca konumlanan FETÖ'cü subaylarla ABD ordusu arasındaki işbirliği üzerinden temeli atılan sınırı sulandırma girişimi, format değiştirerek devam ettiriliyor.



Daha önce PKK üzerinden ve örtülü biçimde devreye alınan, Suriye ve Türkiye tarafını bileştirmeye dönük haritahesabı, şimdi ABD, NATO ve PKK/PYD üzerinden açık şekilde yapılıyor.



Bu sefer, “Suriye tarafını halledelim, Türkiye cephesini o zaman açarız”ın hazırlığı yapılıyor. Terör üzerinden iki tarafı birleştirme planı 7 Haziranseçimlerinden sonraki çok sert bir müdahale ile bertaraf edilmişti. Bu sefer, örtülü değil, PKK'yı da aşan açık askeri plan uygulanıyor.



Sınırımız boydan boya tartışmalı hale getirilir



Öyleyse, Türkiye'nin de yeni bir plana ihtiyacı vardır. O sert, hiçbir ülkenin beklemediği terörle mücadele gibi oyun bozucu bir müdahaleye ihtiyacı var.



Bugün gördüklerimizin bir adım sonrası Suriye sınırının boydan boya tartışmalı hale getirilmesidir!



Emin olun, o zaman bir oldu-bitti ile ya da son derece “haklı” bir gerekçe ile bölgesel ve uluslararası ölçekte kamuoyu oluşturulacak. Devletler ve NATO gibi ittifaklar üzerinden Türkiye bir şeylere mecbur bırakılacak. İşte o zaman, işin içerideki pazarlayıcılarını düşünmek bile istemiyorum.



“Türkiye cephesi”



Kuzey Suriye Koridoru için PKK/PYD'yi alabildiğine silahlandıranların hesabı, Suriye tarafını tamamladıktan sonra tazyikleri Türkiye tarafına yönlendirmektir ve bunu yapacaklar. 15 Temmuz'da açmaya çalıştıkları “Türkiye Cephesi”ni işte o zaman açacaklar. Bunu deneyecekler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar