Çatışma İstanbul’da, Kahire’de değil, Paris, New York sokaklarında olacak.

Türkiye her şeye hazır. Öyle Batı’dan gelecek rüzgârlarla savrulacak bir ülke hiç değil. Onlar kendi dertleriyle boğuşurken biz büyük yürüyüşü devam ettireceğiz. Peki, siz buna hazır mısınız?

ABD’deki tartışma Biden-Trump kavgası değil.

Kongre baskını, iç çatışma, iç terör, toplumsal bölünme, milli birlik çağrıları, tehdidin içeriden kaynaklanması, devlet-çokuluslu şirket hesaplaşması öyle basit bir başkan değişimi ile sınırlı kriz değil.

Dünyanın heyecanla, şaşkınlıkla izlediği; ABD gücünü, itibarını, kredisini, büyüsünü yerle bir eden bunalım, çok daha derin çok daha geniş ve dünya siyasi tarihinde büyük bir kırılmanın öncü sarsıntıları.

Avrupalı siyasetçiler ‘iç savaş’ tehlikesi, ‘dış müdahale’ diyor!

Avrupa başkentlerinde, şehirlerinde başlayan sosyal tepkiler, sokak gösterileri ve çatışmaları, kitlesel öfke sadece COVID-19 salgını kısıtlamalarına yönelik tepki değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar