Afrin’de de savaşırız, Ege’de de.. Bize silah gösteren o ABD askeri orada kalamayacak..

Durumun ne kadar farkındayız bilmiyorum. Ama Türkiye bir varlık yokluk mücadelesi veriyor. Bir gelecek mücadelesi veriyor. Ülkemizi küçültme planları yapanlara inat daha da büyüme ve güçlenme mücadelesi veriyor....

Durumun ne kadar farkındayız bilmiyorum. Ama Türkiye bir varlık yokluk mücadelesi veriyor. Bir gelecek mücadelesi veriyor. Ülkemizi küçültme planları yapanlara inat daha da büyüme ve güçlenme mücadelesi veriyor. Biz “diz çök” diyenlere meydan okuma mücadelesi veriyor.

Birinci Dünya Savaşı’ndan bu yana oluşan en büyük tehdide karşı bir “Acımasız Mücadele” veriyor. “İstiklal Savaşı” kadar büyük, o kadar keskin bir hesaplaşma yaşıyor. Haçlı Savaşları’ndan bu yana Anadolu’nun karşılaştığı birkaç şok dalgasından birine daha direnmeye hazırlanıyor.

‘Türkiye Ekseni’nde birleşme zamanıdır!

Bu dönemde, tarihin bu en kırılgan döneminde, sadece coğrafyamızın değil dünyanın büyük bir hesaplaşmaya doğru sürüklendiği bir dönemde “Türkiye Ekseni” dışında kimsenin hiçbir yer tutma, pozisyon belirleme, taraf olma seçeneği yoktur. ABD adına, Avrupa adına, PYD adına, FETÖ adına hareket eden, gizli gizli onların tezlerini pazarlayanların bu ülkenin geçmişinde ve geleceğinde yeri olmayacaktır.

Onlar hiçbir zaman “Türkiyeli” kabul edilmeyecektir. Birer “iç tehdit”, birer “iç işgalci”, birer “içeriden operasyoncu” kabul edileceklerdir. PYD kriptolarına, gizli Amerika’cılara, Avrupa pazarlamacılarına, terör koridorunu yok etmeye çalışan Türkiye’yi yavaşlatma, tökezletme girişimlerine karşı teyakkuza geçilmelidir.

Herkes ne kadar ‘Türkiyeli' olduğuna karar verecek..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar