ABD, Erdoğan’ı öldürmeye çalıştı!

15 Temmuz, tarihimizde en ağır ihanetin, en çirkin satılmışlığın tarihi olarak anılacaktır. Ama bu tarih, aynı zamanda olağanüstü bir direnişin, mücadelenin, meydan okumanın da adı olacaktır.Vatan...

15 Temmuz, tarihimizde en ağır ihanetin, en çirkin satılmışlığın tarihi olarak anılacaktır. Ama bu tarih, aynı zamanda olağanüstü bir direnişin, mücadelenin, meydan okumanın da adı olacaktır.
Vatan hainleri için rezilliğin, vatanseverler için zaferin tarihi olacaktır.
Dünyanın en büyük terör örgütü lideri Gülen ve teröristleri için bir yıkım olacaktır.
Bu tarih, yepyeni bir Kurtuluş Savaşı'nın adı olacaktır. Milletimizin, bir gecede Kurtuluş Savaşı için nasıl organize olduğu gelecekte okullarda ders olarak okutucaktır.
Evet, 15 Temmuz, yeni Kurtuluş Savaşı'nın adıdır. Yeni Türkiye'nin kuruluş tarihin ilanıdır. Bu öyle bir mücadele ki, bedeli ne olursa olsun, zafere ulaşacaktır.
Bu ülke özgür olana kadar da asla sona ermeyecektir.
Acımasız direniş, sokaklarımızdan mahallelerimize, şehirlerimizden ülkemizin her köşesine kesintisiz devam edecektir.
Bu son Kurtuluş Savaşı, milletimizin her ferdini kapsamaktadır, her birey Büyük Türkiye mücadelesinde yerini alacak, omuz omuza savaşacaktır.
Tanklara direnen, kurşunlara direnen insanımız, bizler, hepimiz, ülkemiz ve milletimiz için bu ülkenin her karış toprağını mücadele alanına çevireceğiz.
PKK, IŞİD ve Gülen'in teröristleri ile saldırı
Çok büyük bir saldırı altındayız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar