* Beş kişiyi idam et, kurtul! Yok öyle, Prens’i bu işten kurtarmanız çok zor olacak.. * İki veliaht gitmezse, bölgesel savaş çıkacak * Gizli pazarlıklar duyulursa Arap sokağında infial olur..

Öyle görünüyor ki, Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı’yı öldürüp parçalara ayıran kişileri suçlu ilân edecek, yargılayıp ortadan kaldıracak ve cinayetle Veliaht Prens Muhammed bin Selman...

Öyle görünüyor ki, Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı’yı öldürüp parçalara ayıran kişileri suçlu ilân edecek, yargılayıp ortadan kaldıracak ve cinayetle Veliaht Prens Muhammed bin Selman arasındaki bağı kesmiş olacak.

Niyetlerinin bu olduğu Suudi Başsavcı’nın dün yaptığı açıklamada ve hazırladığı iddianamede ortaya konulmuş oldu. Savcının bütün çabası, gerçeği ortaya çıkarmaya değil, Veliaht’ı aklamaya, kurtarmaya dönük. Bu yönde uluslararası düzeyde büyük mücadele veriyorlar, yargı düzeyinde de bu şekilde bir “örtbas” operasyonu yürütülüyor.

Cinayet emrini Veliaht verdi

Savcının iddianamesi bu haliyle bile korkunç. Aşırı dozda uyuşturucu, cesedin parçalara ayrılması, Konsolosluk’tan böyle çıkarılması vs.. Bunlar biliniyor hatta daha fazlası bile biliniyor. Cinayetin arkasındaki organize yapı, bağlantılar, amir ve talimatları kimin verdiği, nasıl bir cinayet şebekesinin yönetildiği, bu şebekenin “Veliaht”la bağlantıları biliniyor. Bağlantı demek zayıf kalır, cinayet şebekesi doğrudan Veliaht’a bağlı çalışıyor. Ondan bağımsız hareket etmesi mümkün değil.

İlk başlarda her şeyi reddeden Riyad yönetimi, her açıklamasında biraz daha itiraf ediyor, biraz daha suçu kabulleniyor. Göreceksiniz, bir sonraki açıklamada daha fazlasını kabul edecekler. Deliller ortaya çıktıkça geri adım atacaklar, kabul etmek zorunda kalacaklar.

Hepsi onun adamları, ondan habersiz evlerine gidemezler

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar