* Muhammed Bin Selman projesi çöktü. * Eksenin Türkiye ayağı deşifre oldu! Yeni ‘çokuluslu müdahale’ hazırlığı var.. ABD’de bombalar: Daha şiddetlisi gelir!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’ın siyasi geleceği bitti. Ülkesine liderlik yapma, bölgesel lider olma, ABD/İsrail beklentileri doğrultusunda yeni bir S. Arabistan biçimlendirme, bu proje üzerinden yeni bir coğrafya dizayn...

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’ın siyasi geleceği bitti. Ülkesine liderlik yapma, bölgesel lider olma, ABD/İsrail beklentileri doğrultusunda yeni bir S. Arabistan biçimlendirme, bu proje üzerinden yeni bir coğrafya dizayn etme planları şimdilik suya düştü.

Cemal Kaşıkçı’nın vahşi biçimde öldürülmesiyle Muhammed Bin Selman arasındaki bağlantıya dair çok daha güçlü kanıtlar ortaya çıkacak ve dünya bunları öğrenecek. Dün ABD’den gelen bomba girişimleri haberleri, olayın ne kadar büyük olduğunun, Cemal Kaşıkçı cinayetinin nasıl bir küresel projeyi sarstığının açık göstergesidir.

Bu ikili bölge genelinde “insan avı” başlatmıştı..

Cinayet talimatının bizzat Muhammed Bin Selman tarafından verildiğine, ellerinde Kaşıkçı benzeri isimlerin yer aldığı listeler olduğuna, sadece S. Arabistan bağlantılı değil bölge genelinde bir tür “insan avı” başlattıklarına, 11 Eylül sonrası uygulanan “gizli işkence merkezleri” ve “CIA uçakları” benzeri bir yol izlediklerine, bunu ABD, İsrail, Mısır istihbaratıyla koordineli yaptıklarına, BAE Veliahtı Muhammed Bin Zaid’in söz konusu trafiğin ana yöneticisi olduğuna, Muhammed Bin Selman’ın Zaid’in kontrolünde hareket ettiğine dair çok şey öğreneceğiz.

BAE-S. Arabistan-Mısır-İsrail-ABD hattında, para trafiğinden terör organizasyonlarına, iç savaş ve işgal planlarından rejim değiştirme projelerine, Türkiye ve Erdoğan’a yönelik örtülü saldırılar ve planlardan adam kaçırma ve cinayetlerine kadar çok kirli dosyalar ortaya çıkacak. Onlar coğrafyada yeni bir denklem kurmuşlardı.

Belgeler açıklandığında boğazlarındaki ip daha da daralacak..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar