15 Temmuz Son İstiklal Savaşı’dır. Biz kazandık, Büyük Yürüyüş başladı. Tarih değişti, coğrafya da değişecek.

İki yıl önce bugün bu ülkede bir mucize yaşandı. Dünyanın görmediği, siyasi tarihin kaydetmediği, birkaç saat içinde tarihin akışını tersine çeviren, insanlığa olağanüstü...

İki yıl önce bugün bu ülkede bir mucize yaşandı. Dünyanın görmediği, siyasi tarihin kaydetmediği, birkaç saat içinde tarihin akışını tersine çeviren, insanlığa olağanüstü örnekler sunan, küresel güç haritasını altüst eden bir mucize yaşandı.

Bin yıldır bu topraklarda; Anadolu’da, Mezopotamya’da, Balkanlar’da, Kafkaslar’da, Akdeniz’de, Karadeniz’de, Afrika kıyılarında, “biz”e ait coğrafyanın her karış toprağına sinen, unutturuldu sanılan o direniş ruhunun bir anda ortaya çıktığı, bir gecede bin yıllık mücadelenin verildiği bir mucize yaşandı.

O gece, ABD üzerinden, Avrupa üzerinden, bölgemizdeki bazı ülkeler üzerinden Türkiye’ye saldırı başlatıldı. 40 yıldır sistem içinde beslenen Fetullahçı Terör Örgütü eliyle başlatılan, Birinci Dünya Savaşı sonrası en ağır saldırıydı bu.

Darbe değil iç savaş planıydı. Müdahale değil Türkiye’yi tarih dışına itme girişimiydi. Sadece FETÖ değil, Batı bloku saldırıyordu. Hükümet değişimi değil, rejim değişimi değil, anavatanı parçalama, Trakya ile Anadolu’yu ayırma, ülkeyi birkaç parçaya bölme projesiydi.

Erdoğan’ı devirmek, ülkeyi parçalamak, infaz listeleri, toplama kampları..

İlk amaç Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmek, Marmaris’e gönderilen suikastçiler eliyle şehit etmek, devleti işlemez hale getirmek, etnik ve mezhep kimlikleri üzerinden iç savaş başlatıp milleti birbirine kırdırmak, Türkiye’yi Suriyeleştirmek ve paramparça etmekti. İkinci amaç; hızla büyüyen, güçlenen, kendi tarih ve coğrafya havzasına yönelen, Selçuklu/Osmanlı siyasi genetiğini harekete geçiren Türkiye’nin daha da büyüyüp tehdit olmasının önüne geçmek, onu imha ederek coğrafyayı lime lime etme planını rahatça uygulamaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.790 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.674 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.341 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar