Sizi FETÖ ile, PKK ile aynı cepheye sürdüler. Yeni ‘müdahale’ başladı.. Asla ‘yerli’ değilsiniz!

24 Haziran sadece bir seçim değildir, Türkiye’nin varlığına, birliğine, geleceğine, güçlenmesine, büyümesine bir karar verme biçimidir. 24 Haziran “Türkiye ekseni”nde olanlarla “çokuluslu...

24 Haziran sadece bir seçim değildir, Türkiye’nin varlığına, birliğine, geleceğine, güçlenmesine, büyümesine bir karar verme biçimidir. 24 Haziran “Türkiye ekseni”nde olanlarla “çokuluslu müdahale cephesi”nde olanların hesaplaşmasıdır. Yerli olanla dışarıdan olanın hesaplaşmasıdır. Bu milletin ana omurgası ile bu omurgayı çatlatmaya çalışanların boy ölçüşmesidir.

Siyasi kimliklerimiz ne olursa olsun, bugüne kadarki tercihlerimiz ne olursa olsun, içeriden ve dışarıdan yeni operasyon hazırlıklarının olduğu bir dönemde, Selçuklu-Osmanlı-Cumhuriyet siyasi genetiğinde sabit duranlarla ABD’nin, İngiltere’nin yeni Türkiye tasarımının ihalesini alanlar arasındaki mücadele biçimidir.

Bir adım sonrasında kötü senaryolar var

İç siyasi hesaplarımız ne olursa olsun, küskünlüklerimiz, öfkelerimiz ne kadar büyük olursa olsun, Suriye’den Doğu Akdeniz’e ve Ege’ye kadar ülkemizi çevreleme hesapları önümüzde dururken, bir adım sonrasında neler olacağını kestirmek bile tüyler ürpertici görünürken söz konusu tehditlerin patronlarıyla oynaşmak bu ülkeye, siyasi tarihimize, milletimizin geçmişine ve geleceğine ihanet olacaktır.

15 Temmuz patronlarıyla, PKK/PYD ile Suriye’den çevreleme planlarının mimarlarıyla, Hatay’ı da alıp İran’dan Akdeniz’e harita değiştirmek isteyenlerle, Doğu Akdeniz’i kan gölüne döndürmek isteyenlerle, yeniden “içeriden müdahale” hazırlığı yapanlarla aynı hedefe yönelenler seçim sonrasında da asla affedilmeyecektir.

Kim, hangi ülke ile iş tutuyor, göreceksiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar