Salih Müslim’in yakalanması: Peki şimdi ne olacak? Coğrafi sınır gözetmeden tasfiye şarttır!

PKK’nın Suriye kanadı PYD yöneticilerinden, Türkiye’ye yönelik terörün en önemli isimlerinden, Türkiye içindeki terör saldırılarından ve Suriye’nin kuzeyindeki kitlesel katliam ve tehcirlerden sorumlu Salih...

PKK’nın Suriye kanadı PYD yöneticilerinden, Türkiye’ye yönelik terörün en önemli isimlerinden, Türkiye içindeki terör saldırılarından ve Suriye’nin kuzeyindeki kitlesel katliam ve tehcirlerden sorumlu Salih Müslim Prag’da yakalandı. Şüphesiz, yakalanmasının Türkiye’nin “kırmızı bülten” kararından kısa süre sonra gerçekleşmesi dikkat çekici.

Hele ki, Afrin operasyonu bütün kararlılığı ile devam ederken, İran sınırından Akdeniz’e kadar PKK/PYD üzerinden bir “terör koridoru” oluşturup ülkemizi “çevreleme”ye dönük ABD planlarına karşı Türkiye’nin büyük mücadelesi daha da genişlerken PKK/PYD’nin üst düzey bir isminin Avrupa sınırlarında gözaltına alınmasının anlamı büyüktür.

Sadece bir teröristtir ve teslim edilmelidir

Paketlenmiştir ve derhal Türkiye’ye teslim edilmesi gerekmektedir. Çünkü bir katliam suçlusudur, sivil katliamlara imza atmıştır, hem Türkiye halkına hem de Suriye kalkına karşı insan hakları suçları işlemiştir. Müslim’in Afrin operasyonu devam ederken yakalanması şüphesiz PKK/PYD kanadında yol açacağı psikolojik çöküntü önemlidir.

Bizim için o sadece bir teröristtir. PKK içindeki hiyerarşik durumunun, kime yakın olup olmadığının, ABD ve Avrupa’nın gözündeki anlamının hiçbir değeri yoktur. Bizim için o, Kandil’de oturup bütün coğrafyayı kana bulayan ırkçı teröristler gibi, bir PKK’lıdır, suçludur, kötülük timsalidir, milletimizin ve Suriye’de yaşayanların kanına girmiştir, o kadar!

Öcalan’ın paketlenmesi ve Salih Müslim: Bundan sonra ne olacak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar