‘Türkiye Ekseni’nde ‘Acımasız Direniş’ hatları kurulmalı..

İsrail’le savaşmanın caiz olmadığına dair Suudi Arabistan eksenli fetvalar, “İsrail kardeşimiz, ABD abimiz” şeklinde BAE eksenli siyasi açıklamalar, din adamlarından gelen “ABD ile bölgeyi yeniden dizayn...

İsrail’le savaşmanın caiz olmadığına dair Suudi Arabistan eksenli fetvalar, “İsrail kardeşimiz, ABD abimiz” şeklinde BAE eksenli siyasi açıklamalar, din adamlarından gelen “ABD ile bölgeyi yeniden dizayn ediyoruz” mealinde talihsiz yaklaşımlar bize ne anlatıyor?

İran’a karşı olduğu iddia edilen ama kesinlikle coğrafyanın tamamına karşı olduğuna inandığım Arap-İsrail stratejik ortaklığı, İsrail ile S. Arabistan’ın istihbarat paylaşımları, ortak hedef ülkeler belirleme ve ortak askeri harekât planlamaları bize ne anlatıyor?

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) üzerinden pazarlanan, BAE-S. Arabistan-Mısır hattında yeni bir cephe hattı olarak öne çıkan, Ürdün’ü, Irak’ı, Filistin’i yanına katmaya çalışan, arka planda tamamen ABD ve İsrail’in coğrafyamıza yönelik istila planlarına göre biçimlendirilen yeni blok bize ne anlatıyor?

NATO tehdidi de, ekonomik saldırılar da tutmayacak..

İsrail-BAE-S. Arabistan ekseni ile, ABD’nin Suriye ve Irak’ın kuzeyinde Türkiye karşıtı bütün terör örgütlerine silah yağdırmasını, Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’yi çevrelemesini, FETÖ ile 15 Temmuz saldırısını başaramayınca PKK ve DEAŞ üzerinden Türkiye’ye ağır saldırılar başlatmasını birlikte düşünün.

En son NATO üzerinden Türkiye’nin bütün hassasiyetlerini hedef alıp ülkemizi aşağılamaya çalışmasını, ittifakı Türkiye’ye karşı harekete geçirmeye yönelik girişimlerini, ülkemizi bir NATO-ABD saldırganlığı ile yüzleştirmek istemesini, artık örgütler eliyle değil doğrudan hedef almasını, düzmece iddianameler üzerinden kararlar çıkartarak Türkiye’ye karşı ekonomik saldırılara hazırlanmasını birlikte düşünün.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.790 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.674 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.341 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar