Ne yani Afrin’de değil Anadolu’da mı savaşalım? Bize bunu mu diyorsunuz?

Irak’ın kuzeyinde Barzani üzerinden yürütülen proje ile Suriye’nin kuzeyinde PKK/PYD üzerinden yürütülen proje tek bir plandır. Kandil’le Erbil aynı çokuluslu müdahaleler zincirinin iki ateşli cephesi olarak...

Irak’ın kuzeyinde Barzani üzerinden yürütülen proje ile Suriye’nin kuzeyinde PKK/PYD üzerinden yürütülen proje tek bir plandır. Kandil’le Erbil aynı çokuluslu müdahaleler zincirinin iki ateşli cephesi olarak tanımlanmıştır.

Irak ve Suriye gibi, Kerkük’le Halep aynı oyunun kurbanlarıdır. İki ülkenin de kuzeyi tam bir tehcire maruz bırakılmakta, bir arındırma planı uygulanmakta, ülkelerimize ve insanlarımıza tamamen yabancı bir düşman kuşak inşa edilmektedir.

Bu iki ülkede, etnik milliyetçilik ve DEAŞ kimliği üzerinden, büyük bir hesap yürütülmekte, şehirlerimize talan ve yıkım taşınmaktadır. Bu terör örgütlerinin tamamı, bölge ülkelerini dize getirmek ve küçültmek için beslenip büyütülmüş ve sahaya sürülmüştür.

Bir adım sonrası Türkiye! Tehdidi gizlemek ihanettir

Hepsi dış işgalcidir, yabancı orduların tetikçileridir. Mezopotamya ve Anadolu’yu adım adım işgal eden yabancı orduların öncü güçleridir. Bir nevi Birinci Dünya Savaşı dönemi işgal haritası uygulanmaktadır. Bir nevi Haçlıların bölgeye akınına benzer bir istilanın mensuplarıdır. 

Irak ve Suriye’de tezgahlanan yıkım, bir adım sonra Türkiye’ye, İran’a, Suudi Arabistan’a yönelecektir. Bu açıktır, niyet de program da nettir. Artık bu gerçeği, bu tehlikeli gelecek planlarını görmemek büyük bir hüsrandır, akılsızlıktır, körlüktür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar