O koridor bir imha planıdır: Bizi aptal mı sanıyor bunlar!

ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde PKK üzerinden oluşturduğu ve açık biçimde Türkiye’yi hedef alan yeni harita çalışması ile Mesut Barzani’nin bağımsızlık referandumu planı arasında...

ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde PKK üzerinden oluşturduğu ve açık biçimde Türkiye’yi hedef alan yeni harita çalışması ile Mesut Barzani’nin bağımsızlık referandumu planı arasında hiç mi bağlantı yok?

O harita, İran sınırından Akdeniz’e kadar değil miydi? Peki bu kuşağı kim tanımladı? Kim, Irak işgali sonrası Kuzey Irak statükosunu planlayıp uyguladı? Kim, Irak sonrası Suriye kuşağı planlamalarını yaptı ve uyguluyor? Irak’ın kuzeyini ana üs, coğrafyaya müdahale garnizonu yapanlarla Suriye’nin kuzeyini ana üs, bölgeye müdahale garnizonu yapanlar aynı güçler değil mi?

O harita için iki ülke imha edildi, sırada iki ülke var

2003 Irak işgalinden bu yana adım adım, ince ince işlenen, uygulanan politika ile bugün Suriye’nin kuzeyinde uygulanan politika birbirini tamamlamıyor mu? Bütün bunlar tek bir harita çalışması değil mi? Bu harita için iki ülke imha edildi. İki ülkenin daha imha edilmek isteneceği, bunun hazırlıklarının yapıldığı bugün açık seçik ortada değil mi?

Bir şeye taraf ya da karşı olmanın ötesine geçip en azından bu gerçek üzerinde kafa yormak gerekmiyor mu? Bir adım sonrasında imha edilmek istenen iki ülkeden birinin Türkiye olmadığını iddia edecek kimse var mı bu ülkede? PKK’yı yıllardır Türkiye içinde besledikleri, silahlandırdıkları, bu ülkenin kanını akıttıkları hep bir sis perdesi ardına gizlendi.

“Türkiye cephesi” açacaklar: Bizi aptal mı sanıyor bunlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar