Acil müdahale şart: Yoksa o gün dizlerimizi döveceğiz!

Suriye’nin kuzeyinde oluşturulan terör koridoru, Türkiye’yi imha planıdır. Tamamlanır tamamlanmaz, Türkiye cephesi açılacak, yüzlerce kilometrelik çatışma alanı harekete geçirilecektir. İran...

Suriye’nin kuzeyinde oluşturulan terör koridoru, Türkiye’yi imha planıdır. Tamamlanır tamamlanmaz, Türkiye cephesi açılacak, yüzlerce kilometrelik çatışma alanı harekete geçirilecektir. İran sınırından Akdeniz’e uzanan kuşak tamamlandığında, Türkiye için hazırlanan yeni harita devreye sokulacaktır.

Bugüne kadar gözümüzün önünde bir harita çalışması yapıldı. Bahaneler üretildi, o bahaneler kamuflaj olarak kullanıldı, terör örgütleri haritada belirlenen yerlere taşındı. DEAŞ’la mücadele diyerek gözlerimiz kör edildi, PKK o bölgelere taşındı. Bir terör koridoru, bir Türkiye’yi çevreleme hattı adım adım uygulandı.

Fırat Kalkanı ve sonrası: Türkiye’yi hep oyaladılar

Kuzey Irak sınırından Akdeniz kıyısına kadar olan her yerde uygulanan senaryoların tamamı Türkiye’yi oyalama, kandırma, oyuna getirme üzerine kurgulandı.

Ayn el Arab’da (Kobani) öyle bir oyun kurdular ki, Türkiye kamuoyunu bile bu oyuna kurban ettiler. AK Parti’ye yakın gazeteci ve yazarları bile bu senaryo, oyun için harekete geçirdiler, kullandılar, milletimizi kandırdılar.

Münbiç’te ABD bizzat Türkiye’ye taahhütlerde bulundu, sözler verdi, müttefikler arası anlaşmalar yapıldı. ABD hiçbirine uymadı, Türkiye’yi aptal konumuna düşürdü, Münbiç’i PKK’ya teslim etti. Harita adım adın Batı’ya, Akdeniz’e uzanıyordu. Diğer bölgeleri saymıyorum bile, onları konuşmadılar bile, doğrudan PKK’ya teslim ettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar