2023 çetin bir nihai hesaplaşma yılı olacak. “Bizim Türkiye’miz” mi “Onların Türkiye’si” mi? “İntikam ittifakı”na Batı desteği yeter mi?

Türkiye’nin 21. yüzyılda başlattığı büyük yükseliş, ilk ölümcül sınavını 2023’te verecek. Türkiye Ekseni bu coşkulu yükselişini devam ettirecek mi yoksa durdurulacak mı?...

Türkiye’nin 21. yüzyılda başlattığı büyük yükseliş, ilk ölümcül sınavını 2023’te verecek. Türkiye Ekseni bu coşkulu yükselişini devam ettirecek mi yoksa durdurulacak mı?

Küresel ölçekli bütün güç alanlarında kendine yer bulan, artık yeryüzünün her köşesine uzanan Türkiye Ekseni, içerideki ve dışarıdaki cepheyi kırabilecek mi yoksa tehlikeli bir fetret dönemine mi girecek?

Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet devletler sürekliliği, yüzyıllardır bu gelenek üzerinden tarih yapan, coğrafya inşa eden siyasi genetik bu rol ve gücünü daha da artıracak mı, yoksa kesintiye mi uğrayacak?

2023 bir nihai hesaplaşma olacak. Dışarıdakiler, bütün siyasi ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar