* 15 Temmuz saldırısı bir medeniyetler çatışmasıdır. * O gece; “Son Vatan” Türkiye, coğrafyanın “Anavatanı” oldu. * 2023 öncesi yine saldıracaklar. Ama FETÖ’den beter olacaklar.

Erdoğan’a suikast… İnfaz timleri harekete geçirildi

15 Temmuz darbesi, saldırısı, işgal girişimi bir medeniyetler çatışmasıdır.

Batı’nın İslâm’la savaşının, Batı-İslâm medeniyetler hesaplaşmasının yeni bir örneğidir. Türklerin ikinci kez coğrafyaya dönüşünü durdurmaya ayarlı çokuluslu bir saldırıdır.

Bu bir darbe değil, dış müdahaledir. “Türkiye durdurulursa coğrafyayı yüz yıl daha elimizde tutarız” sloganı ile uygulanan bir plandır.

21. yüzyılın ilk kapışması

Bize yeni bir 20. yüzyıl dayatanların, coğrafyayı şehir devletlerine kadar bölüp parçalama planları yapanların, yeryüzünün ana eksenini Müslümanlardan arındırmak isteyenlerin, Türkiye’nin Batı’ya meydan okumasının önüne geçmek isteyenlerin yürüttüğü dev bir projedir.

ABD’nin, AB ülkelerinin, İsrail’in, onların kontrolündeki bazı bölge ülkelerinin ve içerideki ortakların birlikte planlayıp yönettikleri, 1. Dünya Savaşı ve Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana yaşadığımız en büyük saldırıdır.

Tam bin yıldır, bu coğrafyada yükselen güçle, Batı dünyası arasında devam eden, 1071 Malazgirt’ten beri coğrafyanın siyasi tarihini belirleyen....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar