Sahte haber üretmenin incelikleri

Bugün size sahte haber üretmenin inceliklerinden bahsedeceğim. Vereceğim tüyoları uygularsanız yaptığınız sahte haberlerin 'başarılı' olma şansı artar. Aşağıdaki aşamaları takip etmeniz...

Bugün size sahte haber üretmenin inceliklerinden bahsedeceğim. Vereceğim tüyoları uygularsanız yaptığınız sahte haberlerin 'başarılı' olma şansı artar. Aşağıdaki aşamaları takip etmeniz yeterli.
Birinci aşama: Öncelikle çok sayıda insanın ilgisini çekecek bir konu belirleyin.
Ulaşım her zaman bunlardan biridir. İstanbul'da yaşayanların en çok kullandığı ulaşım araçlarının başında metrobüs geliyor.
Şu halde konumuz 'metrobüs' olsun.
İkinci aşama: İnsanların hayatına doğrudan etki eden bir değişiklikten söz edin. Bu değişiklik müspet ya da menfi yönde gerçekleşebilir. Felaket tellallığı yapmak ya da bir müjde vermek her zaman işe yarar.
Örneğimize dönersek...
Konumuz metrobüs olduğuna göre şöyle bir cümle hiç fena olmaz mesela:
"Metrobüste aşırı yoğunluğun önüne geçmek ve ulaşımı hızlandırmak için büyükşehir belediyesi yeni bir uygulama başlatacak.
Dört ana duraktan kalkan metrobüsler, varış noktasına kadar hiç durmadan devam edip, seferini tamamlayacak." Metrobüs kullanıcısı iseniz, hele de bu dört ana duraktan birinden binip diğerinde iniyorsanız, yoğunluktan ve zaman kaybından şikâyetçiyseniz içinize bir sıcaklık yayılmaya başlamıştır eminim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beni kitaplarla kandırdılar, şikayetçiyim! 10 Nisan 2020 | 227 Okunma Evden kaçamayan adam 07 Şubat 2020 | 134 Okunma Bizde ‘name’ bitmez 10 Ocak 2020 | 100 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 11 Ekim 2019 | 189 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 13 Eylül 2019 | 83 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar